Dubtes i mesures de seguretat del casal d’estiu

Des de Diver’s estan treballant amb molt d’esforç i il·lusió per organitzar un casal d’estiu molt divertit i on els nens i nenes puguin retrobar-se amb tot el que els ha mancat aquests últims mesos.

Us fem arribar noves informacions sobre el calendari, el cobrament i els protocols de seguretat, perquè us pugui ajudar a resoldre dubtes i angoixes que pugueu tenir.

Si no hi ha res de nou, el casal s’inicia com estava previst el dia 22 de juny amb el 1r torn, tant si ja hem passat a la fase 3 com si no.

NOU CALENDARI

● 31 de maig: últim dia d’inscripció i sol·licitud de beques fins les 24h. A partir d’aquest dia restaran obertes les inscripcions per aquells torns on hi hagi places lliures per completar grups. En tot cas si els grups ja estan plens es romandrà en llista d’espera fins a completar un altre grup de 10 sempre abans del dia 19 de juny. A partir d’aquest dia, ja no s’acceptarà cap inscripció pel Torn 1.
● 4 juny : publicació del llistat provisional de becats. Durant la tarda s’enviaran SMS amb la resolució de la vostra beca.
● Del 5 al 16 de juny : període de reclamacions de beques. Les famílies hauran de contactar amb l’Ajuntament.
● A partir del 5 de juny: les famílies que no hagin de reclamar, s’hauran de posar en contacte amb Diver’s via el correu diverstiu@gmail.com indicant: nom de l’infant, nom del casal inscrit, torns i horaris. Aquesta confirmació s’ha de fer per correu, no s’acceptaran confirmacions per telèfon.
● 18 Juny: llistat definitiu de beques. Aquelles famílies que hagin reclamat s’hauran de posar en contacte amb Diver’s via el correu diverstiu@gmail.com indicant: nom de l’infant, nom del casal inscrit, torns i horaris. Aquesta confirmació s’ha de fer per correu, no s’acceptaran confirmacions per telèfon. Últim dia de confirmació: 19 de juny.

COBRAMENTS

Degut a que el calendari s’ha allargat més del previst per la situació actual, finalment, es cobrarà el cost total en un únic rebut a partir del 15 de juny. En cas que alguna família per motius econòmics no pugui fer front al cobrament únic, s’haurà de posar en contacte a través de diverstiu@gmail abans del dia 10 de juny per gestionar cada cas.

Les famílies que han sol·licitat beca i no hagin reclamat, també se’ls farà el cobrament segons normativa, en un únic rebut a partir del 15 de juny.

PROTOCOLS

Des de Diver´s estan treballant en tots els protocols i documentació de seguretat i higiene
juntament amb la DGAIA, Ajuntament de Barcelona, Departament de Salut i PROCICAT, per poder tirar endavant un casal segur i de confiança, on els nens i nenes puguin gaudir i alhora complir totes les mesures pertinents.

En aquest link on podeu veure el protocol d’actuacions sobre el COVID19 als casals d’estiu.

ALTRES DUBTES

Tots els dubtes que tingueu els podeu consultar directament amb DIVERS per email a diverstiu@gmail.com o per telèfon al 662 518 526.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE CASALS I COLÒNIES

Si voleu més informació sobre casals i colònies en quant a fulls d’inscripcions, programa, sol·licitud de beques… podeu trobar-la en aquest altre post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog