ITV de l’Escola

Des de la Comissió de Gestió de Manteniment, es proposa cada any una actuació de tots els pares, mares, nens i nenes voluntaris, per reparar, adequar i/o millorar aquelles estructures o instal·lacions de l’escola on la Comissió creu que s’hi pot intervenir sense ser professionals.

És la manera en que les famílies podem ajudar a mantenir una escola ben maca, i de passada ajudar a crear un vincle més fort entre pares, mares, alumnes, mestres i la pròpia escola.

L’ITV, per tant, és una acció anual, normalment en dissabte, on es convoca a tothom que vulgui ajudar. Es prepara una llista d’accions a realitzar, i l’AFA financia tots els materials necessaris, més un “vermut” per tots els voluntaris.

Durant tot un matí de feina, ens ho passem d’allò més bé i sempre marxes cap a casa amb la sensació d’haver a portat el teu granet de sorra per mantenir aquesta escola tant bonica que tenim la sort de gaudir diàriament.

Els darrers anys han estat força actius i hem aconseguit fites com la construcció de la caseta de jocs, neteja del bosc, pintura dels jocs a terra, tanques, portes, línies dels patis…

Des d’aquí volem fer una crida a que us guardeu la data de la jornada (que s’anuncia amb temps suficient). Com més serem més repararem!