Acollida i ludoteca

El servei d’acollida matinal i de ludoteca son dos serveis que s’ofereixen a través de l’AFA per ajudar en la conciliació a les famílies que ho necessitin.

L’acollida matinal és de les 8h del matí a les 9h del matí, quan comença l’escola. Les monitores d’acollida son la Verònica Guallar i la Núria Puigdefàbragas.

El servei de ludoteca té lloc des de les 16.45h fins a les 17.45h a l’habitació de l’edifici del gimnàs. Les dues monitores de la ludoteca son la Susana Fumaral i la Cristina Aguado.

Inscripcions als serveis d’acollida matinals i ludoteca

Per inscripcions als serveis d’acollida matinal o de tarda a la ludoteca, us heu de posar en contacte amb l’Albert Casanova per email a coordinacioextraescolarsdms@gmail.com o podeu trobar-lo al despatx de l’AFA de l’escola.

Per inscripcions puntuals d’un dia en qualsevol dels dos serveis, el preu seran 5 euros, que podeu abonar directament en metàlic als monitors responsables d’aquell dia.

Per feedback, idees o suggerències de millora del servei, la Comissió d’Extraescolars està a la vostra disposició a través d’aquest correu:  extraescolars@familiesdms.cat

Integrem la comissió, Carme Menjíbar, Verònica Mir i Laia Bahima