Acollida i ludoteca

El servei d’acollida matinal i de ludoteca son dos serveis que s’ofereixen a través de l’AFA per ajudar en la conciliació a les famílies que ho necessitin. El servei s’ofereix des del primer dia d’escola.

L’acollida matinal és de les 8h del matí a les 9h del matí, quan comença l’escola. Les monitores d’acollida son la Verònica Guallar i la Núria Puigdefàbregas.

El servei de ludoteca té lloc des de les 16.30h fins a les 17.45h, en finalitzar l’escola. Les dues monitores de la ludoteca son la Susana Fumanal i la Cristina Aguado.

A partir de 3er, els nens i nenes poden quedar-se a la biblioteca i no és necessari fer cap inscripció prèvia.

Inscripcions als serveis d’acollida matinals i ludoteca

Us podeu inscriure als serveis d’acollida matinals i de ludoteca en el següent enllaç: Inscripcions acollida i ludoteca

Preus

– Acollida: 14€ (1 dia a la setmana), 23€ (2 dies a la setmana) i 37€ (3-5 dies a la setmana).
– Ludoteca: 18€ (1 dia a la setmana), 28€ (2 dies a la setmana) i 43€ (3-5 dies a la setmana).

Per inscripcions puntuals d’un dia en qualsevol dels dos serveis, el preu seran 5 euros, que podeu abonar directament en metàlic als monitors responsables d’aquell dia.

Dubtes i suggerències

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb l’Albert Casanova per email a coordinacioextraescolarsdms@gmail.com o podeu trobar-lo al despatx de l’AFA de l’escola.

Per feedback, idees o suggerències de millora del servei, la Comissió d’Extraescolars està a la vostra disposició a través d’aquest correu:  extraescolars@familiesdms.cat

Integrem la comissió l’Anna Carné, la Laia Bahima, la Cristina Bastida i la Maria Guardia.