Estiu al DMS – inscripcions obertes

Si res no canvia, les activitats d’estiu al DMS continuen endavant. Després d’aquests mesos a casa, els nens i nenes necessitaran una bona dosi de companys, d’amistats i activitats lúdiques a l’aire lliure i, més que mai, hem enfocat les propostes de vacances en aquest sentit.

Aquí us deixem tota la informació de les diferents opcions i com us hi podeu inscriure.

Casal d’Estiu al DMS

El casal d’aquest any està dedicat al nostre planeta. Girarà entorn al medi ambient i es potenciarà molt el contacte amb la natura, el moviment i l’experimentació. Aquests nens han estat uns autèntics superherois i superheroïnes i mereixen poder recuperar tot el que els ha mancat aquests dies.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions comencen aquest proper dissabte dia 25 d’abril i finanalitzen el 31 de maig. Aquest any, degut a la situació en què ens trobem, no hi haurà reunions prèvies amb les famílies.

A la web de web de Divers trobareu tota la informació del que es farà, plaços d’inscripció, beques, setmanes de casal, horaris i preus.

També podeu consultar directament els següents enllaços:

Plec informatiu i normatiu
Programació
Formulari d’inscripció online
Sol·licitud de beca online

Tant les inscripcions com els tràmits per les beques seran exclusivament ONLINE.

MÉS INFORMACIÓ

Com que aquest any no hi ha reunió amb les famílies, tots els dubtes que tingueu els podeu consultar directament amb DIVERS per email a diverstiu@gmail.com o per telèfon al 662 518 526.

PREVISIÓ DE MESURES DAVANT LA COVID – 19

L’ajuntament va informant poc a poc de les mesures que s’hauran de pendre per portar a terme les activitats d’estiu.

Aquí podeu consultar el protocol d’actuacions davant la Covid-19. El document està penjat també al web de Divers i ells us podran ajudar si teniu algun dubte.

>> Tingueu en compte que, degut a la pandèmia en què ens trobem, les indicacions sobre les activitats que es poden fer o no fer poden anar canviant al llarg d’aquests propers mesos. És possible que s’hagi de fer alguna modificació en el programa o el funcionament del casal. Si és el cas, us ho anirem informant tan aviat ho sapiguem.

Campus Esportiu i de Lleure a Ripoll

Torna el Campus Esportiu a Ripoll per als nens i nenes de 5è i 6è. Esport, futbol i bàsquet als matins i lleure (tallers, gimcanes, altres esports i jocs de nit) a les tardes i nit.

Les INSCRIPCIONS es fan per email a Campusfutbolsaladms@gmail.com o per whatsapp a l’Albert o el Pau, que en son els organitzadors.

Colònies d’Estiu DMS

Properament informarem també de les colònies d’estiu. Les inscripcions no seran fins el 4 de maig, ja que, degut a la situació en què ens trobem i la incertesa de les activitats que es podran fer els propers mesos, s’està treballant en l’homologació de tots els processos.

ACTUALITZACIÓ (29 ABRIL) >> ja us podeu inscriure també a les Colònies de 7 i Tria. Tota la informació aquí.

5 Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog