Home / ACTES

 

Aquí hi podreu trovar totes les actes que periòdicament anem penjant.

Les actes i ordre del dia de les reunions de la Junta (un cop al mes) i les actes de les reunions que es fan, dues vegades l’any, entre els delegats de tots els cursos, l’equip directiu i l’AFA.

 

ACTA

Junta AFA DMS 2 d’octubre de 2018

 Assistents membres de la junta: Borja, Sergi, Eduard, Ricardo, Neus, Gina, Boaz, Mireia, Carmen, Miriam, Eneko, Verònica, Sònia i Jandro .

Assistents membres de l’AFA: Maria (Espai Migdia) i Maria Ruiz (Consell Escolar)

 

Acta:

  • TRESORERIA I PRESSUPOST

Després del traspàs de la Sònia Fraile al Jandro com a tresorer de la junta, també s’incorporarà un altre membre que s’encarreguerà del tema dels rebuts. Tresoreria comenta que tot i aquesta nova incorporació cal una altra persona per a portar els temes del dia a dia (subvencions, autoritzacions bancàries, etc.).

Parlem de l’equiparació (possiblement de cara al curs vinent) dels descomptes que s’apliquen a les famílies nombroses, també a les monoparentals i les de vidus o vídues de la quota de l’AFA. Per tal de decidir quins descomptes podem proposar cal esbrinar quantes famílies d’aquests tipus som a l’escola.

 

  • CURS 2018-19: REPTES I OPORTUNITATS

El Borja Sans ens proposa l’exercici d’escriure i passar-li (durant la junta) els reptes personals i col·lectius que cadascun de nosaltres ens proposem per aquest curs. Ho fem. En farà un buidatge i en parlarem en una altra junta. També ens proposa participar -el 27 d’octubre- a les jornades de debat de l’escola pública, on aquest any el tema central és la segregació. Més informació a l’enllaç que el mateix Borja ens envia: https://www.debateducaciopublica.net/

El Ricardo Terrades remarca la necessitat de continuar -des de la junta- captant nous membres, tant per la junta com per a les comissions que ho necessitin; i que potser és útil per a les comissions tenir recolzaments puntuals de membres de l’AFA sobre alguns temes sense la necessitat de forma part de la comissió i quedar-ne compromès més enllà del suport puntual. Ens plantegem una crida general a la junta cap a setmana santa.

 

  • JUNTA AFA. ORGANITZACIÓ, FUNCIONAMENT I CALENDARI

Aclarim qui forma part de la junta i qui en formava part fins el curs passat i ja se n’ha desvinculat. Se’ns convida (nous i antics membres de la junta) a llegir els documents penjats al google drive de la junta. Ens proposem a sistematitzar doodle de convocatòria de les juntes (i que serveixi per a escollir dia i com a novetat també hora) amb més temps i que l’ordre del dia arribi a la web (post) amb més antelació i així posar en pràctica la teoria de la junta oberta per a que hi puguin assistir els membres de l’AFA que ho vulguin havent tingut temps de organitzar-se.

 

  • RELLEU RESPONSABLE BLOG I CORREU ELECTRÒNIC AFA

La Neus Carrueso pren el relleu a l’Olga Díaz. Cal donar una empenta al blog per tal d’eliminar informació antiga i substituir-la per informació actualitzada. Caldrà una persona que li doni suport a la Neus si ho volem fer. Si no, és massa feina per a una sola persona. Agraïm a l’Olga la seva dedicació i esforç durant més de 3 anys fent-se càrrec d’una feina tan feixuga.

 

  • ASSEMBLEA AFA

Ens proposem programar-la per a finals de novembre, el 23 o el 30, i valorar durant els propers dies si ens sembla adient repetir la formula de fer-la conjunta amb l’escola (o que l’escola participi activament a l’assemblea de l’AFA).

 

 

 

 

  • SUBSTITUCIÓ DE LA MARIONA FERRER AL CONSELL ESCOLAR

Com que la Mariona Ferrer ha deixat l’escola cal la seva substitució per la persona que va quedar primera a les últimes eleccions del CE pel darrera dels que sí van sortir escollits. Des de la junta ens proposem proposar-li en aquesta persona que també formi part de la junta com a vocal.

 

  • RELLEU RESPONSABLE CASAL ESTIU

També cal substitució de la Raquel Moore com a responsable de l’organització (tria de proveïdor i coordinació amb l’escola) del casal d’estiu. La Comissió d’extraescolars ho farà.

 

  • COMISSIÓ EXTRAESCOLARS

Es parla del tríptic d’extraescolars com a novetat d’aquest any respecte l’antiga graella i butlleta d’inscripció d’anys anteriors, la Verónica comenta que hem pres nota de las errades per l’any vinent.

S’informa de la nova metodología que es vol seguir a través de posts al blog de l’AFA per tal de que les famílies estiguin més informades sobre les extraescolars. A l’Octubre farem la de presentació dels monitors. Proposta Boaz: demana si es podrien gravar vídeos (treball de la comissió de comunicació) a més de indicar el concepte de cada activitat.

 

Es comenta que la Raquel marxa i s’ha de prendre el relleu per portar des de la comissió d’extraescolars la gestió del casal. (Relleu octubre-novembre).

 

  • COMISSIÓ ESPAI MIGDIA

El grup de treball o Comissió que fan formar la Mireia, la Marija, la Gina i la Carmen per tal de col·laborar al menjador convidant a l’escola a seguir les recomanacions de l’Agència de Salut Pública no té en absolut la percepció de que aquesta proposta de col·laboració s’hagi tingut en compte per part del Consell Escolar (responsable de l’Espai Migdia), especialment arrel de la circular de l’escola rebuda el divendres 28 de setembre.

 

 

Barcelona, 4 d’octubre de  2018.