Home / Què és l’AFA? / Autocars

 

AUTOCAR 2018-2019

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL SERVEI D’AUTOCAR PEL CURS 2018-2019

Podeu accedir al formulari des d’aquest enllaç: formulari inscripció autocar 2018-2019

Al formulari d’inscripció us demanem trieu la parada actual (del curs 2017-2018) que més us convé, a més  d’un màxim de dues adreces de referència, les quals farem servir per ajustar les parades de les rutes. El principal objectiu és optimitzar les rutes, per tal que siguin el més àgils possibles. És important que si hi ha qualsevol aspecte que creieu que hem de tenir en compte a l’hora d’assignar-vos una parada ens ho indiqueu al camp d’observacions del formulari d’inscripció.

Les rutes es dissenyen en funció de les adreces dels usuaris de Servei Complet (SC) o Mitja Ruta (MR), per als quals s’obre el període d’inscripció del 22  de juny al 6 de juliol. 

La inscripció per als usuaris del Servei Esporàdic Regular – SER (un o dos viatges de matí o tarda a la setmana) es farà entre el 12 i el 21 de setembre. La disponibilitat de places estarà en funció del nombre d’usuaris de SC i MR i l’adjudicació es farà per rigorós ordre d’inscripció.

Per qualsevol dubte o comentari podeu escriure a la següent adreça de correu electrònic indicant sempre el nom de l’escola i del vostre fill/a: transports.taber.dms@gmail.com

 

SERVEI DE TRANSPORT D’AUTOCAR 2018-2019

El servei d’autocar estarà compartit entre les escoles Dolors Monserdà-Santapau, Costa i Llobera i Tàber, gestionat per les comissions de transports de les associacions de famílies d’alumnes de les tres escoles. L’empresa de transports segueix sent la mateixa dels últims anys, GrandLordbus SL.

MODALITATS I COST DEL SERVEI

Servei Complet: 98€ / mes

S’aplicaran els següents descomptes quan tots els germans utilitzin el Servei Complet:

 • Pagament anual: 5% de descompte.
 • 77€ / mes, el segon germà.
 • 57€ /mes, el tercer germà.
 • 0€ /mes, el quart germà o més, gratis.

Mitja Ruta: 76€ / mes

S’aplicaran els següents descomptes quan tots els germans utilitzin el Mig Servei:

 • Pagament anual: 5% de descompte.
 • 62€ / mes, el segon germà.
 • 47€ /mes, el tercer germà.
 • 0€ /mes, el quart germà o més, gratis

Servei Esporàdic Regular

Es cobrarà segons la quantitat de trajectes utilitzats, amb un màxim de 2 / setmana. Es calcularà un import mig mensual (Per aquest tipus de servei no s’aplicaran descomptes).

 • 38€ / mes, 2 trajectes per setmana.
 • 20€ / mes, 1 trajecte a la setmana.

 

ASPECTES BÀSICS DEL FUNCIONAMENT DEL SERVEI

 • Recordeu que la inscripció al servei es fa pels 10 mesos de durada del curs escolar, el cost del servei està prorratejat per aquests 10 mesos. La inscripció fora de termini té un recàrrec d’una mensualitat del servei contractat. Per a més informació al respecte podeu veure la normativa.
 • La inscripció al servei anual (tant de mitja ruta com de ruta sencera) es durà a terme a final del curs escolar (mesos de juny – juliol).
 • Les famílies que realitzin la inscripció per començar al octubre, hauran d’abonar una mensualitat, així com totes aquelles famílies que vulguin donar-se de baixa el mes de Juny.
 • Les rutes es configuren el mes de juliol en funció dels usuaris inscrits en el termini d’inscripció establert. Un cop confeccionades són validades per la Guàrdia Urbana de Barcelona i no poden ser modificades durant el curs (excepte casos degudament justificats).
 • Els alumnes de P3 que comencin a utilitzar el servei des de principi de curs, no se’ls cobrarà la mensualitat de setembre, d’aquesta manera podran fer una adaptació progressiva al servei d’autocar.
 • Les famílies que realitzin la inscripció per començar al octubre, hauran d’abonar una mensualitat, així com totes aquelles famílies que vulguin donar-se de baixa el mes de Juny.
 • Canvi puntual: els usuaris habituals que vulguin demanar un canvi d’ús puntual a una ruta que no sigui la que utilitzen habitualment ho hauran de sol·licitar amb un mínim de 3 dies naturals d’antelació

Per a més informació us aconsellem que llegiu la normativa 2018-2019

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a transports.taber.dms@gmail.com

La Comissió d’Autocars de l’AFA de l’Escola Dolors Monserdà-Santapau està formada per pares i mares de l’Escola.

  

RUTES I LLISTAT DE PARADES 2017-2018

El servei consta de 3 rutes de matí i tarda. Al següent enllaç podeu consultar les parades del curs 2017-2018: rutes de referència curs 2017-2018

DADES DE CONTACTE DE LA COMISSIÓ D’AUTOCARS I L’EMPRESA DE TRANSPORTS