Inscripcions extraescolars curs 2020/2021

Hola famílies,

Ja està llesta la graella d’extraescolars per al curs 2020/2021. Com que no sabem què ens depararà el curs vinent en quant a logística, oferim les extraescolars i farem les inscripcions a través del formulari tal i com vam fer l’any passat.

Si hi ha canvis, us informarem en tot moment i ens adaptarem de la millor manera possible.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ >> https://forms.gle/QNxndEMK8DWbx3tKA

(llegiu atentament totes les instruccions abans d’omplir-lo)

ADJUDICACIÓ DE PLACES:

  • Té prioritat l’alumnat que ha cursat l’activitat durant el curs anterior. En el cas que la demanda superi l’oferta de places, la resta d’inscripcions s’assignaran mitjançant sorteig.
  • Les famílies que no hagin obtingut plaça seran avisades mitjançant una trucada telefònica abans del 14 de juliol.
  • El termini d’inscripcions és del 28 de maig al 17 de juny i es fan a través d’aquest formulari.
  • Les inscripcions que es facin al maig-juny son definitives, tot i que no es cobraran fins a l’octubre. Si s’hagués de fer algun canvi, s’ha d’avisar en els terminis i formes que s’estableixen a la normativa de baixes. Tingueu en compte que només es permeten dos canvis d’activitat per curs escolar.
  • Les famílies que no estiguin al corrent en el pagament d’alguna activitat de cursos anteriors, no podran fer cap inscripció.

BAIXES:

Les baixes s’han de comunicar per email a l’Albert Casanova (coordinacioextraescolarsdms@gmail.com) abans del dia 25 de cada mes. Les baixes durant el mes no suposaran el retorn de la quota d’aquell mes.
Només es permeten un màxim de dos canvis d’activitat per alumne/a durant tot el curs escolar.

GESTIÓ:

Totes les activitats extraescolars a excepció de piscina (que es fa al migdia a Can Caralleu) es fan a les instal·lacions de l’escola en horari de 16:30 a 17:45h.

PISCINA a primer: A primer curs la piscina forma part de l’horari lectiu, per tant, és una activitat obligatòria i subvencionada en la que les famílies únicament es fan càrrec del cost de l’autocar (que són 18€ en pagament trimestral), per tant heu de fer la inscripció igualment, perquè necessitem les vostres dades.

L’activitat de bàsquet és susceptible de participar en competició, sempre i quan l’infant faci els dos dies setmanals d’entrenament.

NOVETATS:

  • Aquest any s’ofereix el futbol a partir de 3er només en la modalitat de dos dies més competició. No s’ofereix un sol dia degut a la manca d’espai i a la gran demanda de places.
  • Tornem a oferir música per als més petits (P4 i P5). Impartirà la Francesca Salcedo.
  • Hem afegit una nova activitat, Judo, per als cursos de primer a tercer.
  • Hem canviat de proveïdor per EXPLORA i STEM. Aquest any treballarem amb Play Code Academy i el preu serà de 23€/mes amb accés a una plataforma d’activitats amb reptes setmanals i participació en la Play Code Challenge. La programació inclourà disciplines com la programació, la robòtica, drons, disseny i impressió 3D…
  • Patinatge s’ofereix també el divendres per poder tenir la pista de dalta sencera per realitzar l’activitat.

DUBTES I PREGUNTES:

El coordinador d’extraescolars és l’Albert Casanova, si teniu dubtes o preguntes sobre beques o altres, podeu escriure un e-mail a coordinacioextraescolarsdms@gmail.com

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ >> https://forms.gle/QNxndEMK8DWbx3tKA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog