COMISSIÓ DE GEGANTS I TABALERS

Què fem?

Som els que fem que La Lola, la Carme, l’Smacs i el Pau, els gegants de l’escola, surtin a passejar quan celebrem les festes i diades de l’escola, i som la Colla de Tabalers que els acompanyem quan ballen.

Per què ho fem?

Som famílies amb ganes de pasar una molt bona estona juntes i posar ritme a les festes en les quals participa l’escola: la Festa Major de Sarrià a l’octubre, la Festa Majori d’Hivern de Sarrià per Sant Vicenç a finals de gener, el Dissabte Ecològic el març, la Festa de l’AFA el juny… i a qualsevol altra invitació que ens arribi!!!

Com ho fem?

Cada curs, les famílies de P4 són les encarregades de portar els gegants. No obstant, sempre es necessiten mans per passejar i fer ballar els gegants i capgrossos: per això hi esteu tots convidats!

Per formar part de la Colla de Tabalers només cal aprendre de manera lúdica algunes nocions bàsiques de percussió.
Els assajos, dirigits per un professor, es fan dos divendres al mes, a les 17h a l’Aula de Música de l’escola i amb un cost de 20€ el trimestre per familia.
La sessió dura aproximadament una hora i quart.

Si teniu ganes d’apuntar-vos tu i la teva familia, ja ho sabeu!!!  Podeu venir a provar les classes de percussió !

I sinó, us esperem a les Cercaviles! Tots hi estem convidats quan sortim amb la Lola, la Carme, l’Smacs i el Pau! Tots fem escola!

Contacte

Contacte Tabalers: Irene Romea, Josep Lamesa.
collatabalersdms@gmail.com

Contacte Gegants: Delegats de P4.
gegantsdms@gmail.com