Home / Què és l’AFA? / Gegants i tabalers

 

La Lola, la Carme, l’Smacs i el Pau són els gegants de l’escola i ara també ballen acompanyats de la Colla de Tabalers.

BOOM BOOM BOP!!! És un projecte adreçat a les famílies amb ganes de passar una molt bona estona junts i posar ritme a les festes en les quals participa l’escola que són, principalment, la Festa Major de Sarrià a l’octubre i el Cercavila de Santa Eulàlia al febrer.

Per formar part de la Colla de Tabalers només cal aprendre de manera lúdica algunes nocions de percussió per tal de descobrir el món de la percussió i dels tabals.

L’ Oscar Sanoguera, professor de música de l’escola, és l’actual professor que ens ensenya a tocar. Els primers 30 minuts els dedica als nens i nenes i després fa la classe amb els adults. Els assajos es fan dos divendres al mes a les 17 h a l’Aula de música de l’Escola i valen 20€ el trimestre per família. La sessió dura aproximadament una hora i quart.

Durant els cercaviles, els tabalers donen un cop de mà per portar els gegants i capgrossos, però sempre es necessiten mans per passejar i fer ballar els gegants i els altres personatges!

Si teniu ganes d’apuntar-vos tu i la teva familia, ja ho sabeu!!!  podeu venir a provar les classes de percussió o bé venir als Cercaviles.

Contacte Tabalers: Irene Romea i Lucía Manes collatabalersdms@gmail.com

Contacte Gegants: Maite Aguado gegantsdms@gmail.com