Hola a tothom, benvingudes, benvinguts.

Som l’AFA del DMS, l’Associació de Familiars d’Alumnes de l’Escola Dolors Monserdà Santapau. Estem convençuts de la importància de la participació de les famílies en la tasca educativa que du a terme l’escola, i per això ens hem organitzat i ens presentem així en aquest web. Si l’educació és la principal eina de progrés personal i de tota la societat, creiem que podem ser corresponsables de la seva bona marxa.

Totes les famílies de l’escola formen part de l’Associació i totes i tots vosaltres esteu convidats a integrar-vos a la Junta o a les Comissions que la formen. La nostra funció és la de recolzar el projecte educatiu que defineix l’escola i la de proveir activitats complementàries que contribueixin al creixement personal i intel·lectual dels nostres fills i les nostres filles, tot això en el marc d’una escola pública.

Sens dubte, defensem i fomentem la participació perquè creiem que és a partir del sentiment viu i positiu de pertànyer a una comunitat que les persones ens podem sentir ciutadans actius d’una col·lectivitat més àmplia.

PARTICIPEM ACTIVAMENT EN EL CREIXEMENT DE LES NOSTRES FILLES I FILLS!! CONSOLIDEM EL VINCLE ENTRE FAMÍLIES, MESTRES I ALUMNES!

Participa tu també activament! Fes clic aquí per posar-te en contacte amb nosaltres.