Home / Què és l’AFA? / Casal i colònies d’estiu

 

L’objectiu d’aquesta Comissió és organitzar activitats lúdiques durant el període d’estiu amb una finalitat doble: crear una alternativa de lleure educatiu per als nens i les nenes de l’escola que sigui adient amb la metodologia de l’escola i oferir una opció de qualitat a les famílies que necessiten conciliar l’horari laboral i escolar.

Aquestes activitats són el casal d’estiu (les setmanes següents al final del curs, fins a finals de juliol i les colònies d’estiu (les dues primeres setmanes de juliol).

El casal d’estiu es fa dins del recinte escolar (amb sortides a la piscina i moltes altres activitats). L’organitza l’AFA de l’escola, juntament amb l’AMPA de l’escola Tàber, que subcontracta la gestió a una empresa de lleure externa.

Tota la informació dels casals i les colònies d’aquest estiu 2017 els  trobareu més ampliada i detallada a les reunions informatives corresponents.

Casals d’estiu

Aquest any hem estat preparant uns casals d’estiu molt engrescadors amb un munt de propostes noves i de canvis, però amb les mateixes cares conegudes per als nostres nens i nenes.

Les dues comissions de casals d’estiu, la del Tàber i la del DMS, hem estat treballant aquest hivern perquè tots els nens i les nenes de l’escola tinguin una bona oferta d’activitats interessants per fer aquest estiu.

Una de les novetats més important d’aquest any és que tindrem dues ofertes de casal diferents:

  • Un nou casal esportiu i de lleure (des de P3 a 6è) amb gimcanes, jocs al bosc, manualitats, competicions esportives amb altres escoles… i sortides a la platja, al Tibidabo, a una granja, a la piscina, classes de paddel surf, entre d’altres. I per al més grans, la possibilitat de dormir una nit amb els sacs a l’escola!!

Aquest casal es farà a la nostra escola i la reunió informativa serà al DMS el dia 20 d’abril, a les 16.45 h.

  • Nou casal musical i artístic (només a partir de 2n) amb sortides al teatre i amb classes de cant, dansa, interpretació, vestuari i tallers de maquillatge i de decorats. La idea és anar construint un gran musical per poder fer un espectacle final l’últim dia.

Aquest casal es farà a l’escola Tàber i la reunió informativa serà al del DMS el dia 20 d’abril, a les 17.45 h.

(Penseu que el dia de les reunions informatives, el 21 d’abril, hi haurà servei de ludoteca per als nens i les nenes fins a les 17.45 h a càrrec de l’AFA).

Colònies

Aquest any també tornem a tenir colònies per a aquells amb més ganes d’aventura i amb ganes de natura. Les colònies seran en una casa nova amb piscina, El Rourell, a la comarca de la Garrotxa. I seran del dia 26 de juny fins al 8 de juliol en tres torns diferents. La novetat d’aquest any és que tant l’anada com la tornada es faran amb autocar, i que no caldrà portar el dinar el primer dia.

La reunió informativa de les colònies serà a la biblioteca de l’escola Tàber, el dia 19 d’abril, a les 19 h.

Animeu-vos a venir!! Us hi esperem a tots i totes!!

Si teniu qualsevol dubte, podeu escriure a l’adreça de correu electrònic: casalsdms@gmail.com

 

CASALS A CAN CARALLEU

Com  que fem piscina amb Can Caralleu, aquest any ens han reservat 20 inscripcions per al casal d’estiu.

El termini de les inscripcions és fins al 18 d’abril, però com que hi ha la Setmana Santa pel mig, tenim poc temps per organitzar-nos.

Coses que heu de tenir en compte:

  1. Les inscripcions són per a famílies NO sòcies, ja que els socis tenen                          una altra via per inscriure-s’hi.
  1. Les famílies interessades s’han d’apuntar abans del dilluns 3 d’abril,                        a les 18.00 h. Si hi ha més de 20 places, s’assignaran per sorteig.
  1. Vies per apuntar-se:
  • Per Internet: a l’adreça de correu electrònic: casalsdms@gmail.com
  • Presencialment: al despatx de l’AFA, totes les tardes de dilluns a divendres de 16.30 h a 18.00 h (us atendrà l’Albert).
  1.    Dades que cal posar:  nom  del nen/a ,  nom de la persona de contacte, adreça electrònica i telèfon de contacte.
  1.    El 4 d’abril es notificarà a la persona de contacte si se li ha assignat plaça o no. Fins al 7 d’abril hi haurà la documentació a la secretaria de l’escola perquè la passeu a buscar i tindreu fins 18 d’abril per retornar-la emplenada amb el resguard de pagament.

Us adjuntem el tríptic amb la informació, però al web de Can Caralleu també la trobareu (http://www.claror.cat/cancaralleu )

Per a qualsevol dubte sobre la inscripció, us podeu adreçar via mail a: casalsdms@gmail.com

Comissió extraescolars