Explica’m un conte (de P3 a 2n) i El Club de Lectura (de 3r a 6è) busquen voluntaris!

I L’estona del conte DMS

Aquest curs comencem una nova col·laboració entre famílies i escola, al voltant de la lectura. És L’estona del conte, i està adreçada als més petits de l’escola: l’alumnat de Parvulari i 1r i 2n de Primària. Busquem mares i pares voluntaris que vulguin venir a llegir un conte a primera hora del matí. El conte el podeu portar vosaltres de casa o llegir algun de la Biblioteca de l’escola o les biblioteques d’aula. Les sessions començaran després de les festes de Nadal i seran de dimarts a divendres de 9 a 9.30h. Envia’ns un correu electrònic a dmsbiblioteca@gmail.com i ens coordinarem!

III Club de Lectura DMS

Torna per tercer any consecutiu el Club de Lectura DMS! Aquesta iniciativa conjunta de les famílies de l’escola i l’equip de Biblioteca està ja més que consolidada i per això, l’ampliem a altres cursos! Enguany, serà pels alumnes de 3r a 6è de Primària a qui els agrada la lectura. Per això… busquem més pares i mares voluntaris per fer-ho possible!

club lectura1Es tracta d’un espai de trobada que es du a terme un cop al mes aproximadament durant l’Espai Migdia i on es comenten els ll
ibres proposats prèviament pels dinamitzadors del club (pares i mares de l’escola) i supervisats per l’equip de Biblioteca: la Gemma, l’Eli i la Júlia. Es debat sobre l’estil literari, l’acció, els personatges, sensacions, experiències personals que s’hagin vist reflectides i impressions. Les sessions duren 30 minuts i estan limitades a 10-12 participants per afavorir la conversa i el debat. És molt important que nenes i nens hagin llegit del tot el llibre abans de la tertúlia, de manera que hi puguin participar plenament.

Requisits er ser dinamitzadors: que us agradi llegir i vulgueu contagiar aquesta passió per la lectura als nens i nenes que s’inscriguin. Si vols participar, vine a la primera (i única!) trobada que farem per distribuir els dies de Club i llibres. Serà dimarts 4 de desembre a les 15.15h a la Biblioteca de l’escola. Si no pots venir però vols participar,
envia’ns un correu electrònic a
dmsbiblioteca@gmail.com i ens coordinarem!club lectura

Horaris Club de Lectura DMS:

3r: dimarts de 12.30 a 13.15h

4rt: divendres de 13.15 a 14h

5è: dimecres de 12.30 a 13.15h

6è: de 12.30 a 13.15h

Les sessions començaran després de les festes de Nadal.

Aquí t’expliquem quins llibres es van llegir el primer any i quins el curs passat.

Gràcies per participar!

Comissió Mixta de Biblioteca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog