Inscripcions Colònies d’Estiu amb 7 i Tria

Bon dia famílies,

Ja tenim també la informació de colònies per aquest proper estiu. Tot i la situació que estem vivint, l’Ajuntament de Barcelona ha decidit continuar la campanya d’estiu amb les dates establertes, tant d’inscripcions, com per sol·licitar beques i/o monitor/a de suport.

Des de 7 i TRIA, ens presenten la seva proposta de colònies per aquest any. Han adaptat el procediment per a les inscripcions i, a més a més, l’empresa, com a mesura social, aplaça el primer pagament fins al mes de juny.

VOLTAREM UN NOU MÓN – la proposta per aquestes colònies

Voltarem el món i descobrirem els nous i oblidats sons de la nit, els nous colors de les aigües i les noves olors de les flors. Trepitjarem l’herba fresca descalços i sentirem que el vent ens empeny, que el sol ens escalfa, el cos i la música ens eriça la pell. Les emocions tornen… i a la fi ens abraçarem de nou! Recuperem l’estiu i gaudim-lo.

DATES, PREUS I INSCRIPCIONS

Consulta més detalls de dates i preus aquí.

>> INSCRIPCIONS aquí. (Per fer-la necessitareu els codis marcats en groc a la imatge. Heu de triar el que correspongui a les dates que voleu fer les colònies)

Adjuntem un esquema del procediment per facilitar-vos el tràmit de la inscripció per la sol·licitud de beca i de monitor de suport, que com heu pogut comprovar, aquest any, és més complexa.

DUBTES I CONSULTES

Si teniu alguna consulta podeu escriure a colonies@7itria.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog