Home / Biblioteca / El drac de la lectura, un projecte de la biblioteca amb les famílies

 

La recent creada Comissió Mixta de la biblioteca ja ha començat a treballar. Va ser per Sant Jordi, quan es va programar una activitat d’il·lustració a la biblioteca relacionada amb la Diada amb l’objectiu de convidar els alumnes a llegir. A aquest projecte se li va posar el nom d»El drac de la lectura» i es va fer amb la participació de diverses mares i, fins i tot, una àvia! de l’escola, totes elles vinculades al món de la il·lustració.

unnamed-4

El drac de la lectura és un drac molt, molt gran, amb una enorme bafarada de foc, de les flames del qual surten personatges de contes il·lustrats per a nens i nenes. Segur que el vau veure el dia de Sant Jordi, oi? Estava penjat a la paret de la pista. Doncs és l’obra col·lectiva de la Clàudia Valsells (mare de l’Alberta i la Martina, de 1r i 5è), la Núria Borrull (mare de la Yvet i l’Eloi, de 1r i 5è), la Berta Espanyol (mare del David i el Teo, de 1r i 3r), l’Anna Vidal (mare del Martí i el Pere, de P5 i 4t), la Yolanda Martínez (mare del Dídac i el Jofre, de P3 i 1r), i la Lidia Grau (l’àvia del Martí i el Pol, de 1r i de P4).

Totes van anar a la biblioteca i van dibuixar el drac i les flames, ho van pintar tot i també van fer unes escates que després els nens i les nenes van enganxar al drac. No us va semblar preciós??? Gràcies a totes per participar-hi!

unnamed-3unnamed

 

2 Comments

 1. amaia 28 mayo, 2015 at 1:08 pm

  mooolt xulo! Gràcies!

   
 2. Alfredo 28 mayo, 2015 at 11:43 pm

  Gran treball!!!
  Pena de que no estuviera en un lugar más visible. Quizás tenía que haberse colocado justo sobre la pared del vestíbulo del edifico de primaria. Felicidades!!

   

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *