El drac de la lectura, un projecte de la biblioteca amb les famílies

La recent creada Comissió Mixta de la biblioteca ja ha començat a treballar. Va ser per Sant Jordi, quan es va programar una activitat d’il·lustració a la biblioteca relacionada amb la Diada amb l’objectiu de convidar els alumnes a llegir. A aquest projecte se li va posar el nom d”El drac de la lectura” i es va fer amb la participació de diverses mares i, fins i tot, una àvia! de l’escola, totes elles vinculades al món de la il·lustració.

unnamed-4

El drac de la lectura és un drac molt, molt gran, amb una enorme bafarada de foc, de les flames del qual surten personatges de contes il·lustrats per a nens i nenes. Segur que el vau veure el dia de Sant Jordi, oi? Estava penjat a la paret de la pista. Doncs és l’obra col·lectiva de la Clàudia Valsells (mare de l’Alberta i la Martina, de 1r i 5è), la Núria Borrull (mare de la Yvet i l’Eloi, de 1r i 5è), la Berta Espanyol (mare del David i el Teo, de 1r i 3r), l’Anna Vidal (mare del Martí i el Pere, de P5 i 4t), la Yolanda Martínez (mare del Dídac i el Jofre, de P3 i 1r), i la Lidia Grau (l’àvia del Martí i el Pol, de 1r i de P4).

Totes van anar a la biblioteca i van dibuixar el drac i les flames, ho van pintar tot i també van fer unes escates que després els nens i les nenes van enganxar al drac. No us va semblar preciós??? Gràcies a totes per participar-hi!

unnamed-3unnamed

2 Comments:

  • amaia / Respon

    mooolt xulo! Gràcies!

  • Alfredo / Respon

    Gran treball!!!
    Pena de que no estuviera en un lugar más visible. Quizás tenía que haberse colocado justo sobre la pared del vestíbulo del edifico de primaria. Felicidades!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog