Resum de la Junta de l’AFA del mes de maig

El passat dijous dia 7 de maig va tenir lloc la cinquena reunió de la Junta de l’AFA d’aquest 2015, una reunió maratoniana, doncs eren molts els temes a comentar. Us en fem cinc cèntims en aquestes línies, recordant-vos que podeu consultar aquí la totalitat del contingut de l’acta de la reunió.
1. LEGO i ROBÒTICA. L’AFA va fer oferiment a l’escola, en base a la partida d’innovació tecnològica, d’un ventall de material per a totes les edats de Lego Wedo. Després d’analitzar aquesta oferta i les seves prioritats, l’escola ha concretat quin material els interessa adquirir de cara al curs vinent. La intenció és introduir la tecnologia/robòtica com a eines per treballar el currículum (per treballar continguts). D’altra banda, a nivell metodològic, servirà per incidir en el treball cooperatiu.
2. Festa de l’AFA. Una representant de la comissió organitzadora, l’Ester Corcín, explica diversos ets i uts de la festa i presenta les quantitats que necessiten com a provisió de fons principalment per al pagament dels menús. Es comenten qüestions de funcionament de tresoreria.
3.Google Apps for Education. S’ha comentat amb l’escola diverses contingències referides a la gestió (autorització i implementació) de l’escola d’aquesta eina tecnològica educativa. S’està en contacte amb el Consorci d’Educació i FAPAC per resoldre dubtes sobre els criteris aplicables i les garanties a la privacitat.
4. Convocatòria d’una nova reunió amb els delegats abans de final de curs. I que tindrà com a objectiu el fer-los partícips de la presa de decisió sobre les prioritats que poden definir el pressupost de l’AFA per l’exercici 2015-2016. Es tracta d’implicar a les famílies de forma més directa, a través dels delegats, en el coneixement i la confecció d’aquests pressupostos.
5. Comissió de Biblioteca. Es van concretant les primeres tasques de la comissió mixta de la biblioteca. L’Operació ITV, pel manteniment i revisió dels llibres que tenim (es va fer una trobada el dissabte 9 de maig i se’n farà una altra abans d’acabar el curs). L’organització de sessions de Contacontes. La preparació d’un diagnòstic sobre la situació i necessitats actuals de la biblioteca. Etc.
6. Natació a Can Caralleu. S’ha fet una reunió entre els responsables de Can Caralleu i representants de les diverses escoles/AFAs del barri. S’ha acordat la devolució íntegra de l’import d’escreix (el 21%) corresponent a l’IVA deixat d’ingressar des de l’1 de gener de 2015 per part de Can Caralleu.
S’ha convocat la propera reunió de la Junta pel proper dia 2 de juny, com sempre en segona convocatòria a les 21 hores. Oportunament es comunicarà l’ordre del dia. No cal recordar que tothom que vulgui assistir-hi hi està convidat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog