Arrenca la setmana del DMS Sound!

Ja queda menys per transformar l’escola en un festival de música i, com sabeu, a més de cantar i ballar, tindrem bona teca! Ja us vam anunciar que aquest any la idea és organitzar un dinar de molta germanor en què el plat central serà una paella. Així doncs, posarem a treballar els pares i les mares de segon de primària (que com cada any són els encarregats de muntar aquest sarau) a la cuina, i els xefs als fogons que s’instal·laran al pati… Però hem de calcular quanta gent serem per no fer curt o perquè no sobri massa menjar. No voldríem haver-ne de llençar, a ningú li agrada! Per això, abans de comprar quilos i quilos d’arròs i encarregar les verdures i el pollastre, ens agradaria saber quants serem!! Nosaltres us hi volem a tots, però per això tots hauríeu de comprar els tiquets de menjar al més aviat possible. D’aquesta manera, l’arrós segur que estarà al punt!

Els qui encara no en tingueu, us informem que en posarem a la venda aquest dimarts a les 16.30 h al pati de l’escola. Recordeu que el preu són 6 euros i hi inclou, a més del plat de paella, gazpacho, gelat i beguda. Vinga, que ningú se’n quedi sense… que n’estem cuinant una de bona!!!

La idea és que la música no pari en tot el dia, i us “xivem” que a partir de migdia i a la tarda, hi ha actuacions molt molt molt bones. Us recordem que el cartell d’aquesta festival de música és una passada!! I encara tenim uns quants assos a la màniga!! Aquesta setmana us desvetllarem més secrets!!! Per tant, us aconsellem que no marxeu a dinar a casa!!! A més, les prediccions del temps són immillorables: sol, sol i sol durant tot el dia.

ATENCIÓ!! Us informem que s’ha prorrogat el termini per portar roba, complements i joguines per al mercat de segona mà!  Es pot fer fins dijous! La recollida es fa al porxo de l’edifici de Primària. Recordeu que el mercat serà aquest divendres a la tarda!

 

 

1 Comment:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog