La biblioteca engega el curs amb una disposició molt més confortable i carregada de llibres nous

La biblioteca ha començat el curs amb molta energia! El ritme d’exposicions és trepidant! L’Eulàlia, l’Eli i la Júlia van arrencar al setembre amb una exposició per donar la benvinguda als alumnes, i especialment als nens i les nenes de primer que… per fi! ja poden anar sols a la biblioteca a mirar i remirar, fullejar, llegir, llegir i llegir… i endur-se els llibres a casa… per continuar llegint! Els llibres exposats són les novetats que han adquirit l’AFA i l’escola, recomanades per l’equip de la biblioteca i que renoven el fons de l’escola per adaptar-se a les demandes que fa l’alumat i estar al dia de les novetats editorials. Aquí en teniu un tastet!
biblio3biblio2biblio1

Per gaudir de la lectura és important que ens sentim ben còmodes i amb bona llum… Per això, aquest curs la biblioteca estrena nous espais lectors, al costat dels llibres de coneixements. Són uns raconets tous i fàcilment combinables perquè tothom trobi el seu lloc per llegir.

img_7589img_7588img_7587

Amb totes aquestes novetats a la biblioteca… no creieu que ve molt més de gust llegir? I més ara que ja no fa tan bon temps, el dia és més curt i solem passar més estones a casa. A la biblioteca us esperen amb els braços oberts per recomanar-vos històries d’aventures, de por, d’amor, sobre l’amistat, d’animals o de planetes, àlbums il·lustrats, còmics… i pel·lícules. Aquest any, hi ha 20 DVD nous que aviat ja es podran demanar en préstec.

A què espereu doncs?

1 Comment:

  • mpunt / Respon

    Bon dia! Es pot anar a la biblioteca de l’escola per la tarda amb els nens de P-3, és a dir, quan els anem a buscar a l’escola podem pujar una estoneta a la biblioteca?

    Gràcies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog