La biblioteca amplia el seu fons

L’estiu està a tocar i amb ell arriba el final de curs. Com cada any, la biblioteca de l’escola s’ha anat renovant amb la incorporació de nous títols per mantenir-se al dia de les novetats literàries.

Tenim una gran sort de poder comptar amb la Comissió Mixta de Biblioteca que permet treballar en equip l’escola i l’AFA. Durant aquests dies, si passeu pel passadís que va cap a la biblioteca veureu que les nostres bibliotecàries, l’Eli i la Júlia, han fet una gran selecció de llibres, contes i àlbums. Són totes les adquisicions que s’han incorporat aquest curs al fons bibliogràfic de l’escola gràcies a la paradeta que van montar els nens i nenes de 6è durant el dia de Sant Jordi! Us expliquem com funciona.

IMG_20180608_141827

La biblioteca demana en préstec llibres de quatre llibreries o editorials diferents. Les llibreries amb les quals treballem des de fa anys són les llibreries del barri com la llibreria Hernández o A peu de pàgina. Es fan comandes selectives tenint en compte la qualitat del llibre, el preu i l’edat recomanada. Els preus s’arrodoneixen deixant com a preu final un nombre enter, seria impossible cobrar cèntims.

La llibreria ens fa un petit descompte en el preu final de la venda. És aquest el marge de benefici que la biblioteca té. Amb aquest benefici la biblioteca inverteix automàticament en nous llibres, que posa a l’abast de tots i totes ràpidament. D’aquesta manera la biblioteca per Sant Jordi també té llibres nous.

Així que ja ho sabeu, si per Sant Jordi compreu un llibre a la paradeta de l’escola, el benefici serà per tota la comunitat educativa.

Ara, acabem el curs desitjant-vos unes bones vacances i… una molt bona lectura a tots!

IMG_20180608_141835

IMG_20180608_141843

IMG_20180608_141847

IMG_20180608_141905

 

1 Comment:

  • Lola / Respon

    Ja tenim ganes de passar per veure-ho!!! També va bé saber com funciona. Gràcies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog