Casal de Vivartist: encara queden places disponibles!

Famílies!!! L’artista que els vostres fills i filles porten dins està esperant sortir i té la seva oportunitat aquest mes de juliol al casal de Vivartist, a l’escola Tàber. Afanyeu-vos perquè encara hi ha places disponibles.

Aquí teniu l’estructura de les setmanes amb més informació:

Billy Elliot:
el Musical del nen que vol ser ballarí! Com tots nosaltres, treiem el nostre ballarí busquem qui som i com som i que volem. EXPRESS YOURSELF, tema principal del musical i centre d’interès del casal.
El Petit Príncep: treballarem amb la composició de Manu Guix del musical del gran llibre d’Antoine de Saint-Exupéry. Treballarem la cançó de la ROSA, el seu dolor i les seves contradiccions.
Matilde: musical del llibre de Roald Dahl. Treballarem enfocant-nos en què ens agrada, què volem i com ho defensem. Com fa la Matilde amb els seus llibres.
Coco: és la pel·lícula d’aquest any de Disney. A través d’ella, podem aprendre a estimar i lluitar allò que volem, al mateix temps que entenem la importància de la nostra família per trobar qui som.

Són uns musicals pensats i adaptats per a vosaltres amb activitats que conclouran els temes proposats més enllà de l’expressió artística. Les nostres emocions ens ajuden a crear!

Us recordem que l’última reunió informativa serà el dia 7 de juny, a les 19 h, a la biblioteca del Tàber.

A veure si us animeu.

Comissió d’Estiu DMS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog