’Salta a la pista’, la gran oportunitat per petits i grans artistes al DMS Flying Circus!

Ets un crack dels malabars? Domines el trapezi? Tens més gràcia que en Tortell Poltrona? Portes la màgia a les venes com el Mago Pop? Toques algun instrument? Ets un pro de les coreografies del TikTok?

Si balles, cantes, tens esperit d’artista, d’il·lusionista, et pirra pujar del de l’escenari, si fas qualsevol cosa que pugui atraure l’atenció del públic… no t’amaguis perquè “Salta a la pista” és la teva gran oportunitat, el teu moment esperat. Si voleu participar en aquesta sessió de tarda, nens i nenes (sols, en parella o en grup, amb qui sigui!) i adults (pares, mares, cangurs, avis, tiets, mestres…), apunteu-vos en aquest formulari i et contactarem per liar-te!

En el DMS Flying Circus muntarem un escenari que serà el gran protagonista a partir de les 16h i una plataforma per a joves (i no tan joves) promeses del circ, la màgia, la dansa, el teatre i la música. No us talleu i veniu a donar la nota!

Si tens ganes de mostrar la teva destresa musical, vols fer un truc de màgia, et ve de gust fer el ball que t’has preparat? Qualsevol proposta artística és benvinguda a Flying Circus. Explica’ns què et ve de gust fer dalt de l’escenari. Tens fins al 27 de maig per apuntar-te! Seran benvingudes totes les propostes.

1 Comment:

  • Sira / Respon

    A mi m’agradaria fer un Ball, pero no sé si el bull dir sola perquè em fa una miqua de vergonya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog