’Salta a la pista’, la gran oportunitat per petits i grans artistes al DMS Flying Circus!

Ets un crack dels malabars? Domines el trapezi? Tens més gràcia que en Tortell Poltrona? Portes la màgia a les venes com el Mago Pop? Toques algun instrument? Ets un pro de les coreografies del TikTok?

Si balles, cantes, tens esperit d’artista, d’il·lusionista, et pirra pujar del de l’escenari, si fas qualsevol cosa que pugui atraure l’atenció del públic… no t’amaguis perquè “Salta a la pista” és la teva gran oportunitat, el teu moment esperat. Si voleu participar en aquesta sessió de tarda, nens i nenes (sols, en parella o en grup, amb qui sigui!) i adults (pares, mares, cangurs, avis, tiets, mestres…), apunteu-vos en aquest formulari i et contactarem per liar-te!

En el DMS Flying Circus muntarem un escenari que serà el gran protagonista a partir de les 16h i una plataforma per a joves (i no tan joves) promeses del circ, la màgia, la dansa, el teatre i la música. No us talleu i veniu a donar la nota!

Si tens ganes de mostrar la teva destresa musical, vols fer un truc de màgia, et ve de gust fer el ball que t’has preparat? Qualsevol proposta artística és benvinguda a Flying Circus. Explica’ns què et ve de gust fer dalt de l’escenari. Tens fins al 27 de maig per apuntar-te! Seran benvingudes totes les propostes.

2 Comments:

 • Sira / Respon

  A mi m’agradaria fer un Ball, pero no sé si el bull dir sola perquè em fa una miqua de vergonya

 • Acrobacies en teles ( Daniela, Leonardo, Martina C, Lilia.. ) / Respon

  Hola, la idea es fer servir les teles i l’ajuda de la Ona ( la noia que farà el taller i espectacle d’acrobàcies )
  La ubicació serà a l’arbre del costat de la pista de dalt.

  Son tot nens i nenes que cursen 4rt i porten varis anys fent classes de teles a l’Acrobatics.

  Al no ser possible fer el mini espectacle ( seria 1 cançó ) a l’escenari principal, Qué us sembla si fan la mini exhibició al migdia, després dels tallers i abans de dinar?

  Digueu/nos com ho voleu muntar, l’ordre… 1er tallers, després espectacle Ona, després acrobàcies nens… ( o al revés ) després Tabalers, dinar…

  Ja direu si us sembla bé, o sinó, qué propseu.

  Moltes gràcies!

  Visca la festa de l’Afa!

  Irene
  609155079

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog