Millora i recuperació del bosc

Molts de vosaltres ja sabeu que la millora dels patis de la nostra escola i de l’ús que en fa l’alumnat ha estat una de les prioritats dels i les mestres. Fa anys que s’ha vingut treballant en la reflexió conjunta amb tot l’alumnat sobre les millores necessàries i s’han anat incorporant moltes de les propostes (caseta de jocs, pintada del mural, usos del pati més inclusius, …). I com no, el nostre bosc i les zones verdes són un dels grans reptes que han ocupat part d’aquests debats i propostes.

De fet, a l’assemblea de l’AFA d’aquest dimarts 14 de desembre vam dur a votació una proposta de millora molt agosarada i il·lusionant que afectarà a part del bosc i el pati d’infantil. Aquesta proposta és el resultat d’un llarg procés participat per famílies, claustre i alumnat. Una proposta alineada amb el projecte pedagògic del centre que passa per fer un major ús dels patis durant l’horari lectiu i sumar-los com a espais d’aprenentatge i pràctica pedagògica.

A l’assemblea de dimarts es va aprovar per votació l’adjudicació del romanent de Libris acumulat durant uns anys per valor de 35.000€ per finançar el projecte de millores dels patis (bosc, infantil, …) que ha preparat l’escola juntament amb l’empresa Milanta. Vam acordar també establir un breu període de consulta entre les famílies per si es voleu plantejar dubtes o comentaris sobre el projecte. La comissió mixta de patis serà l’encarregada de gestionar la participació a través del mail: patis@familiesdms.cat

Per tal de no demorar la posada en marxa del projecte, hem establert com a data límit per rebre comentaris el 22/12/21. La idea de l’escola és que l’obra  estigui realitzada abans de l’inici del 3r trimestre del present curs. Adjuntem en aquest post el document amb el projecte. La part que de moment es tirarà endavant és la referent al pati d’infantil, l’àgora del bosc (al costat de la caseta) i els pous de drenatge. 

Des de la junta de l’AFA celebrem que la proposta avanci.I molt particularment la millora i recuperació del bosc. Una intervenció que creiem que totes i tots fa temps que veiem necessària i urgent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog