La llista completa de les actuacions del DMS Sound!

Ara sí que ja no ens guardem cap as a la màniga i us volem desvetllar tots els grups que actuaran aquest dissabte al DMS Sound. Atenció que hi ha alguns petits canvis, però també noves incorporacions!!!

El músic Robespierre. Aquest grup a cavall entre l’indie, el pop i la música de cantautor seran els encarregats de donar el tret de sortida al festival. Podeu escoltar els seus temes al seu canal de Youtube. Els alumnes de l’escola que fan l’activitat extraescolar d’escacs segur que reconeixeran dalt de l’escenari… el seu professor!!!

The unfinished simpathy. La mítica banda de pop rock torna a la vida després d’anunciar la seva retirada ara fa 5 anys. I ho fan per oferir un espectacle amb els seus grans èxits… un concert que repetiran a final de mes a la sala Apolo! Sí, sí tal com  ho sentiu… actuaran en primícia al DMS Sound! Els nens i nenes (i els pares i les mares!) de P4 i de 2n segur que es quedaran de pedra quan vegin qui és un dels components del grup! Us donem una pista… fixeu-vos bé en la fotografia!

tumblr_nn9k6pSKu01rpbl82o1_1280

Cost to cost. És un grup format per pares del Costa i Llobera i també per l’Albert Canals, pare de P5 i 2n de la nostra escola. Toquen temes de tots els temps i, tot i que són amateurs, ho fan amb moltes ganes i s’animen amb versions de Daft Punk, Amy Winehouse, James Brown…

DMS Trio. Ja us vam anunciar fa uns dies que tindrem un triplet que neix per al DMS Sound i que potser dóna fruits més enllà (mai se sap!!!): és el format pel pianista (i especialista en tecnologies digitals aplicades a la música) Filippo Fano,  pare de P5, el Quique Pardo, pare d’uns bessons de P4, i l’Òscar Sanoguera, el mestre de música! Ja veurem quina se n’empesquen!

Clams. Clams és una banda de pop formada per una dotzena d’alumnes de la coral de l’escola d’educació especial Mare de Déu de Montserrat del Guinardó i també formada per diversos músics que formen part de bandes de l’escena musical independent barcelonina (Pool, Maika Makovski, Teatre Magnètic, Mery Lemon, Clara Luna i Soon). L’objectiu de Clams és contribuir a canviar la mirada cap a les persones amb diversitat funcional, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social del col·lectiu.

concierto_de_clams_en_fnac_l_illa_de_barcelona

Fred i Son. Fred i Son és un grup indie pop de Barcelona. Va començar com un «projecte casolà» de la parella Elisenda Daura i Xavi Rosés al voltant de l’any 2007, quan escrivien junts cançons per al festival Minimúsica que està adreçat als nens. Dos anys més tard, s’hi va incorporar un amic de tots dos, Xesc Cabot, i van començar a fer música per a un públic adult. El 2010, es convertien en un quartet amb la inclusió de Cristian Palleja. Així que tots quatre pujaran a l’escenari del DMS Sound! Per cert! L’Eli i el Xavi són… pares de P3! Toma ja!

Fred_i_Son_2_02_Dani_Canto

Los Roig. Segur que molts ja veu sentir cantar el Juaco, un altre pare de P4, a la festa de l’AFA de l’any passat! Doncs aquest any repeteix, però no ho fa amb el seu grup de rumba Larumbé! El Juaco pujarà acompanyat dels seus nebots… de 5, 6 i 7 anys! Tots junts formen Los Roig! Una banda que promet!

Punk per a nens i nenes. L’Andreu Van den Eynde, pare de P4, toca la guitarra elèctrica en una banda de punk rock: President Blutarsky. Per aquesta ocasió, ha aconseguit liar els seus companys per fer una versió punk roquera d’una pel·lícula amb molt d’èxit de… Disney! “Hasta ahí podemos leer!!”

Ah! I també comptarem amb la participació de la batucada dels Tabalers de l’escola i l’actuació de tots els participants d’“Els 5 minuts de glòria“!! Els voleu conèixer???

La familia Andrés al complet: l’Aleix amb els seus dos fills, de P3 i 2n, pujaran dalt de l’escenari a cantar “Roma”, dels Manel.

La Joana i la Maria, de 6è, de ben segur ens posaran la pell de gallina amb “l’Allelluya”, de Leonard Coen. La Joana toca la guitarra i la Maria el piano.

La Miriam i la Joana, de 5è, ens faran saltar i picar de mans amb “Jennifer”, d’Els Catarres.

El Dan, la Bruna i el Martí, els tres de P5, ballaran hip hop i cantaran una cançó del musical “El petit príncep”.

La Lucía, la Carla i la Blanca, de 2n, ens faran una coreografia que fa setmanes que assagen al pati i que estem segurs que ens contagiaran les ganes de ballar.

L’Albert Canals (recordeu Cost to cost…) tornarà a pujar dalt de l’escenari, aquesta vegada acompanyat de la seva filla, de 2n.

I els últims ritmes que sonaran seran els del DJ Lui… Aquest Dj resident de Razzmatazz (i pare de P3!!) serà l’encarregat de tancar la festa…

Són set hores de música en directe!! Els pares de 2n desitgem de tot cor que gaudiu d’aquest festival que hem organitzat amb moltes ganes i il·lusió durant aquests darrers mesos. Ep doncs, ens veiem dissabte!! I us donem per avançat les gràcies a tots per venir i compartir aquest dia, i especialment volem donar les gràcies a tots els qui posareu tanta i tanta música a la festa!

Que no pari la música!!!!!


3 Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog