La Lali, en Jandro, la Karla i en Pau, candidates al Consell Escolar


El proper divendres dia 26 de novembre tindran lloc les eleccions al Consell Escolar. Les votacions seran en horari d’1/4 de 9 a 1/4 de 10 del matí i de 4 a 5 hores de la tarda. Es presenten Lali Camps, Jandro Masana, Karla Montenegro i Pau Cabarrocas. Aqui es donen a conèixer a les famílies de l’escola, presentan les seves propostes i deixan constància del seu compromís amb aquest càrrec.

Comencem amb la Lali Camps:

Hola!

Soc la Lali Camps, mare de l’Aixa de 4t de primària. Soc delegada de curs des de fa 4 anys i des de aquest curs membre de la Junta de l’AFA.

Soc actriu i hem dedico a la docència i formació en l’àmbit artístic (teatre, música i dansa) amb infants i joves, gent gran i professorat. He treballat amb molts col·lectius i vessants artístiques fomentant les arts escènics tant a nivell professional com social. Intentant que l’ experiència artística i creativa sigui enriquidora i transformadora.

Em presento al Consell Escolar per poder participar d’una manera més activa del dia a dia de l’escola. Per poder compartir amb tot el Consell Escolar i les famílies les experiències educatives i poder aportar idees que sumin a l’escola que tenim que ja és molt potent.

Crec que puc aportar la meva experiència al Consell Escolar i de ben segur que jo també ho podrà viure com una vivència enriquidora. Poder reflexionar, escoltar, posar en valor les activitats, funcionament de l’escola que tant estimen i que es el nostre referent educatiu.

Caminar amb l’escola i poder contribuir a millorar tot respectant-la, tot un repte!


Seguim amb en Jandro Masana:

Hola

Soc el Jandro, pare de l’escola des de fa 10 anys (i els que em queden…). Actualment tinc tres fills al DMS, la Bea (P3), el Marcos (1r) i el Nacho a 4t.

Em presento a les eleccions del Consell Escolar com a representant de les famílies per continuar construint aquesta escola tan xula que tenim i que és el resultat de sumar els esforços del professorat i de les famílies.

Soc membre de la Junta de l’AFA des de fa tres anys. Crec que és important que les persones que surtin escollides com a representants de les famílies, estiguin vinculades a l’AFA ja que és l’espai on podem expressar les nostres opinions i neguits per traslladar-les a l’escola, amb la que hi ha una relació molt bona d’equip.

Us animo a votar a la persona que creieu que millor us representa.

Salut!


I ara amb la Karla Montenegro:

Soy mamá de Greta (3r) y Manel Llimona (P4), feminista y antirracista. Estudié psicología y me especialicé en psicología social en la UAB. Durante los últimos 15 años he trabajado en programas educativos que vinculan la escuela con el territorio en la ciudad de l’Hospitalet de Llobregat. Primero como orientadora en la secundaria, después como coordinadora del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) y ahora como directora de un proyecto comunitario de formación de adultos en el barrio de la Florida.

Siempre me he involucrado mucho en el trabajo y relativamente poco en la comunidad educativa de mis hij@s. Nunca es un buen momento y nunca hay tiempo… Este año decidí participar de la comisión de género de la escuela y así hacer una inmersión gradual en los espacios de participación de las familias. No obstante, este año había pocas candidatas para el consejo y por eso decidí, en un arrebato, lanzar mi candidatura para ser representante de familias en el consejo escolar.

Me siento privilegiada de traer a mis hij@s a esta escuela. Es un lugar especial, no sólo por el profesorado y el equipo directivo, sino también por las familias que de manera silenciosa participan en esta comunidad educativa. Sé que somos un capital social y cultural muy potente. Mucho trabajo y poca visibilidad, seguramente uno de los retos del Consejo Escolar para los próximos años continuará siendo visibilizar y fortalecer los canales de participación de las familias. ¡Que todas podamos saber y sentir que formamos parte de esta escuela!

Estaré encantada de participar.

¡Muchas gracias y hasta pronto!


I ara és el torn perquè es presenti en Pau Cabarrocas:

Sóc en Pau Cabarrocas, pare de l’Olívia de 3er i de la Ginesta de P5.
També sóc membre de la Junta de l’AFA i en sóc el secretari.

Em considero un enamorat del DMS, de tota la comunitat i del seu entorn. Però també sóc una persona crítica, constructiva i implicada en millorar tot allò que sigui necessari.

Com a escola, ens trobem en un moment important i excitant; amb una nova direcció i amb molts reptes per endavant. Considero que el Consell és ara, més que mai, un òrgan essencial per tal de poder treballar plegats, tota la comunitat, per seguir construint l’escola que volem pels nostres fills i filles. Des del Consell, i amb la resta de representants de les famílies, treballaré per ser la veu i el punt de vista de les famílies, sempre amb empatia i amb ganes de millorar i aprendre.

6 Comments:

 • Anna / Respon

  Moltes gràcies als quatre candidats per presentar-vos en aquest càrreg de manera generosa i altruista.
  Es fa molt difícil decidir-se!!!!
  🙂

 • Veronica Mira Fernández / Respon

  Enhorabona candidates i candidats !!!

 • bibi / Respon

  Moltes gràcies als candidats i candidates per fer un pas endavant per totes les famílies i donar-nos veu!
  Sort a tothom, crec que surti qui surti estarem molt ben representades.

  Salut

 • Monica / Respon

  Wooow! Quines bones candidaturas! Gracies per representarnos, es fa difícil decantarse per un/una. Sort als quatre!!

 • Gemma Ponsa Salvador / Respon

  Moltes gracies als candidat@s per presentar-vos!! Tots sembleu molt competents i serà molt difícil fer la tria!!

 • Sonia Armengou / Respon

  Quin goig de candidatures! Moltes gràcies per fer aquest pas. No és gens fàcil trobar el temps per postular-se per a aquesta feina generosa. Molta sort a totes i tots. Votarem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog