Els tallers del DMS Flying Circus, un a un!

🎉🎈🎊 Si encara dubteu què fareu dissabte 11 de juny, si anar a la platja o a la festa de l’AFA, amb el que ara us explicarem, en un tres i no res, us farem decantar la balança cap a la festassssa! Aquí teniu un tast dels tallers que trobaràs al DMS Flying Circus 🎪! Comencem doncs!

AREA D’ACROBÀCIES

Taller de Teles Aèries. Vols aprendre els exercicis bàsics i les postures inicials d’aquesta disciplina del Circ? L’Ona, una de les nostres talleristes estrella, ensenyarà als més petits a agafar-se amb seguretat i tenir la sensació de volar. Els nens i nenes més grans podran provar alguna pirueta i tot! Deixem anar l’adrenalina!

Stagline. T’imagines creuar d’un gratacel a un altre caminant de puntetes per una fina corda? Alçada, vertigen, por, nervis, grgrgr!! Aquí t’ensenyarem com començar a fer-ho… sense cap perill, per descomptat!

Xanques, hoooooooola hop i bombolles!! Ara sí que ja ho tenim tot per sentir l’espectacle del Circ corrents per les venes!!

AREA DE MALABARS

🤹‍♀️ En aquest espai us ensenyarem a fer-te les teves boles de malabars i aprendre els moviments bàsics. Uala!!

També descobriràs, el Poi! Amb foc, amb llums leds… i al DMS Flying Circus… amb pilotes de tenis i mitges! El gran mestre Wenjun, vingut de la Xina, us ensenyarà a construir el vostre joc de malabars inspirats en les tècniques de lluita ancestral de l’Àsia. Tot un espectacle internacional!

AREA DE MÀGIA

Coneixes el Mago Pop? Doncs el seu deixeble, el Max, també porta molta Màgia i Il·lusió al seu barret! És el que també trobaràs en aquest taller per iniciar-te en els trucs de cartes. Ja veuràs com quedareu bocabadats, nens i grans! Res és impossible! I ell, un crack!

AREA FIRA

Què seria d’un Circ sense la seva fira? Carreres de sacs, amb ulls tapats, cames lligades, el clàssic joc de les anelles o encistellar boles! Acosteu-vos en grupets, en parelles, equips pares/mares, fills/filles, mestres o sols i soles i veureu que divertit!!!

CHILL OUT

Acosta’t a la zona creativa i gaudeix d’un racó de contacontes al voltant del Circ, on els nostres pares i mares trauran la seva vena artística i us els explicaran amb molta molta molta gràcia. També podràs fer manualitats amb el nostre equip de talleristes!! Deixa volar la teva creativitat 🤡!

CARACTERITZACIÓ i PHOTOCALL

Vestuari, maquillatge i perruqueria… Són les bambolines del món del Circ. Sigues qui vulguis ser. No limits. Just for fun. I fes-te la foto i queda’t amb el record d’aquest gran dia per sempre!

ESPECTACLES

I això és tot el que us podem avançar pel que fa als tallers. Recordeu que també hi haurà una sessió dels Tabalers de l’escola, que obrirà el gran torn de la paella popular! I a la tarda… les actuacions ES-PEC-TA-CU-LARS dels nens i nenes del DMS apuntats a ’Salta a la pista’!!! Ah! I la presentació, en exclusiva, ((redoble de tambors, tan tan tan))… de la nova Banda DMS de rock&roll&regetton&el que faci falta!


TIQUETS PAELLA
🥘 Podeu comprar els tiquets del dinar aquest divendres. Els pares i mares de 2n hem posat -i estem posant- molta il·lusió en aquesta festa i ens agradaria poder compartir-la amb totes les famílies de l’escola. I mestres, és clar! Si ja heu organitzat alguna festa de l’AFA sabeu que es necessita molta energia! I si encara no ho heu fet, us assegurem que és una tasca engrescadora i intensa! És la festa de la nostra escola i volem passar-ho d’allò més bé tots plegats!

Us hi esperem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog