El Club de Lectura (de 3r a 6è) i Explica’m un conte (de P3 a 2n) busquen voluntaris! Participa-hi!

IV Club de Lectura

Vols contagiar la teva passió per la lectura als alumnes de l’escola? Vols fer-los viatjar per nous mons i fer-los gaudir d’aventures fantàstiques? Aquesta és la teva oportunitat!

Torna per quart any consecutiu el Club de Lectura DMS! El Club de Lectura DMS és una iniciativa conjunta de les famílies de l’escola i l’equip de Biblioteca que aquest any serà pels alumnes de 4rt a 6è de Primària a qui els agrada la lectura. Per això… busquem més pares i mares voluntaris per fer-ho possible! 

Es tracta d’un espai de trobada que es du a terme un cop al mes aproximadament durant l’Espai Migdia i on es comenten els llibres proposats prèviament pels dinamitzadors del club (pares i mares  voluntaris de l’escola) i supervisats per l’equip de Biblioteca: l’Aina, la Maria, l’Eli i la Júlia. Es debat sobre l’estil literari, l’acció, els personatges, sensacions, experiències personals que s’hagin vist reflectides i impressions. Les sessions duren 30 minuts i estan limitades a 10-12 participants per afavorir la conversa i el debat. És molt important que nenes i nens hagin llegit del tot el llibre abans de la tertúlia, de manera que hi puguin participar plenament.

Requisits per ser dinamitzadors: que us agradi llegir i vulgueu contagiar aquest entusiasme per la lectura als nens i nenes que s’inscriguin. Si vols participar, vine a la trobada que farem per distribuir els dies i els llibres d’aquesta nova edició del Club. Serà dijous 6 de Febrer a les 15.15 h i si no pots venir, envia’ns un correu electrònic a dmsbiblioteca@gmail.com i ens coordinarem! 

Horaris Club de Lectura DMS:  4rt (els divendres), 5è (els dilluns) i 6è (els divendres) a l’hora del pati del migdia (14-15 h aprox).

I L’estona del conte DMS

L’any passat vam començar una nova col·laboració entre famílies i escola, al voltant de la lectura: l’estona del conte,  adreçada als més petits de l’escola: l’alumnat de Parvulari i 1r i 2n I 3r de Primària. Busquem mares i pares voluntaris que vulguin venir a llegir un conte a primera hora del matí. El conte el podeu portar vosaltres de cosa o llegir algun de la Biblioteca de l’escola o les biblioteques d’aula. Per apuntar-vos, només heu de clicar l’enllaç per escollir el dia que us vagi millor.

L’estona del conte

Gràcies per participar! 

Comissió Mixta de Biblioteca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog