CUIDEM ELS ESCOCELLS DE L’ESCOLA

Avui us volem parlar dels nostres escocells. Els escocells són els espais no pavimentats al voltant de les soques dels arbres de la ciutat. L’Ajuntament té un programa que es diu Cuida l’escocell, amb l’objectiu d’enverdir Barcelona i naturalitzar els espais urbans amb la col·laboració activa de la ciutadania. Segur que passejant pels vostres barris heu vist algun escocell ple de plantes cuidat per algun veí o veïna!

L’escola i l’AFA ens hem volgut sumar a aquesta iniciativa, per tal de fer que l’entorn de la nostra escola sigui encara més maco. Per això, al setembre, en el marc del dia de la mobilitat sostenible, l’AFA va apadrinar 9 escocells al Desert de Sarrià, que els nens i nenes dels diferents cursos van plantar. Posteriorment vam poder protegir-los amb tanques gràcies a la col·laboració d’algunes famílies.

En el marc de la festa del bosc i aprofitant que ja quasi és primavera, vam fer una bona posada a punt del escocells de cara al bon temps. Els vam netejar, hi vam posar terra nova i vam plantar unes plantes adequades a la situació de sequera que estem patint actualment. Així de bonics estan ara:

Ens agradaria que, entre tots i totes, puguem seguir gaudint d’un entorn més verd quan sortim de l’escola i que tinguem un projecte comú que sentim nostre tota la família DMS. Per això us demanem la vostra col·laboració en la cura del escocells… que hi buideu les cantimplores si els veieu secs (hi ha la font molt a prop!), traieu la brossa o fulles seques si n’hi ha, planteu-hi alguna cosa si us ve de gust. Els escocells són de tothom, feu-vos-els vostres… perquè ho són!

Així mateix, si voleu responsabilitzar-vos de forma més activa en la cura dels escocells, podeu unir-vos al grup de whasapp clicant aquí o bé escriure’ns a mobilitat@familiesdms.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres per donar-vos indicacions més específiques.

Comissió del Bosc i Comissió de Mobilitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog