Hockey, escacs i teatre!!!!

PROJECTE DE MILLORA DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2017-2018 

¿PER QUÈ  HEM ESCOLLIM AQUESTES ACTIVITATS?

Per què són activitats que comparteixen els valors promoguts per l’escola en tres àrees d’aprenentatge: la part esportiva (hockey), la part artística (teatre) i la part intelectual-lúdica-esportiva (escacs).

Totes elles fomenten especialment la coeducació i estimulen la búsqueda de superació personal i en totes elles, el respecte i l’esforç son pilars importants.

A més a més, amb els escacs, s’aprèn de l’error i es fomenta la reflexió, l’autocrítica, l’autocontrol, l’autoestima i el respecte a les normes.

En el hockey, la cooperació i el treball en equip són indispensables per a gaudir de l’esport, a la vegada que es treballa la coordinació motriu, l’autocontrol i la solidaritat.

Finalment amb el teatre, no només es treballa la coordinació motriu i les habilitats expressives, sinó que també intenta que els nens reconeguin i expressin les seves emocions i estimula la creativitat i la imaginació.

¿QUI SERÀN ELS ENCARREGATS DE GUIAR AQUESTES ACTIVITATS?

Per la seva trajectòria, experiència en el treball amb nens i professionalitat contrastada, s´han escollit les següents institucions i professionals per dur a terme les tres activitats que seràn els pilars de les nostres extraescolars del DMS.

Escacs: Peona i Peo . Club d’escacs fundat l’any 1994 i actualment un dels espais dedicats als escacs més reconeguts de Catalunya.

El Pere és el professor d’escacs que des de fa anys ve a l’escola a donar classes que apassionen a molts nens i nenes, tant en el taller del migdia com en les extraescolars.

http://www.peonaipeo.com

Hockey: F. C. Barcelona, el club esportiu per excel.lència de la ciutat a on, des de 1923 s’ensenya Hockey herba com un esport amateur. Compta amb un planter d’entrenadors/jugadors enamorats d’aquest esport que tenen molt feeling amb els seus alumnes. A l’escola comptem amb un d’ells, l’Arnau Blanch, jugador del primer equip del Barça i entrenador en el Club i a l’escola… tot un luxe!

https://www.fcbarcelona.es/secciones-amateurs

Teatre: el Teatre del Lluïsos de Gràcia arriba a l’escola!! l’Anna i l’Eva són llicenciades en interpretació per l’Escola superior d’art dramàtic de Barcelona i des de 1993 fan cursos de teatre per a nens i nenes en diferents escoles i institucions com els Lluïsos de Gràcia, l’Escola Turó del Cargol o l’Escola Frederic Mistral.

Esperem que us agradin i siguin un súper èxit de convocatoria!!!

Comissió extraescolars

extraescolarsdms@gmail.com

 

1 Comment:

  • Manel / Respon

    Bon dia,
    Volia saber si està penjat a algun lloc el calendari escolar del DMS de tot l’any 2017-18 amb els dies festius i de lliure disposició.
    Moltes gràcies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog