Xerrada col·loqui alimentació. El plato o la vida


Benvolgudes famíles;

La Comissió d’alimentació de l’AMPA de l’escola ha organitzat aquest Dijous dia 21 una xerrada col·loqui a l’escola. Per parlar, discutir i intercanviar opinions sobre la importància de la qualitat del menjar, a casa i a l’escola. Per això hem convidat a diferents professionals de l’àmbit de l’alimentació escolar i del periodisme per parlar del tema.

Es projectarà el documental “El plato o la vida. La diferència entre omplir panxes i alimentar persones” i  tindrem la oportunitat de xerrar amb la directora  del documental i cuinera, Nani Moré; la periodista de TV3 i El Terrat Núria Coll, directora  de la revista de nutrició; i en Gabor Smit,  tècnic en dietètica i amb experiència en el sector dels menjadors escolars. Una xerrada col·loqui per intercanviar opinions, per preguntar, per escoltar, i per aprendre.
En el document adjunt trobareu més informació sobre el ponents, però també al bloc de l’AMPA  de l’escola i al bloc de la comissió.

En agradria molt que poguèssiu venir a participar en l’activitat. Sabem que l’hora, el dia, és dificil de conciliar amb l’activitat familiar, per això us agraïríem que ens confirmèssiu la vostra asistència enviant un mail a la comissió. Ens ha costat un gran esforç coordinar la data i l’hora perquè tots tres ponents  puguin venir a la nostra escola, i estaria bé saber si és del vostre interés.

Moltes gràcies!!

US ESPEREM DIJOUS A TOTS I A TOTES!!!

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories