Us descobrim els caps de cartell del DMS Sound!

Ja us podem desvetllar quins són els grups de música que actuaran el proper dissabte 6 de juny al DMS Sound! És un luxe poder comptar amb tots ells! Redoblament de tambors, tantarantan…!!!

Clams

Clams és una banda de pop formada per una dotzena d’alumnes de la coral de l’escola d’educació especial Mare de Déu de Montserrat del Guinardó i també formada per diversos músics que formen part de bandes de l’escena musical independent barcelonina (Pool, Maika Makovski, Teatre Magnètic, Mery Lemon, Clara Luna i Soon).

Clams va sorgir de l’èxit que va tenir el projecte “Música per a la Inclusió” basat  en la col·laboració dels nois i les noies del cor amb el grup Pool quan els van acompanyar en la gira de presentació del seu disc. L’objectiu de Clams és contribuir a canviar la mirada cap a les persones amb diversitat funcional, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social del col·lectiu. Molen, oi?

El seu primer videoclip, A sobre d’un coet, el van editar gràcies a l’ajuda de la plataforma de finançament col·lectiu Verkami. Feu-li una ullada!

concierto_de_clams_en_fnac_l_illa_de_barcelona

Fred i Son

Fred i Son és un grup indie pop de Barcelona. Va començar com un «projecte casolà» de la parella Elisenda Daura i Xavi Rosés al voltant de l’any 2007, quan escrivien junts cançons per al festival Minimúsica que està adreçat als nens. Dos anys més tard, s’hi va incorporar un amic de tots dos, Xesc Cabot, i van començar a fer música per a un públic adult. El 2010, es convertien en un quartet amb la inclusió de Cristian Palleja. Així que tots quatre pujaran a l’escenari del DMS Sound!

«Fred i Son» és la manera afectuosa com l’Eli i el Xavi es referien a l’edredó que compartien a l’hivern. Per cert! L’Eli i el Xavi són… els pares de l’Emma i el Teo, de P3! Toma ja!

Per anar fent boca, us deixem el seu Spotify! Escolteu-les totes perquè són una meravella!!

Fred_i_Son_2_02_Dani_Canto

 

Filippo Fanó i acompanyants

I també tindrem un triplet que neix per al DMS Sound i que potser dóna fruits més enllà (mai se sap!!!): és el format pel pianista (i especialista en tecnologies digitals aplicades a la música) Filippo Fano, el Quique Pardo, pare del Bruno i l’Álvaro, els dos de P4, i l’Òscar Sanoguera, el mestre de música! Veurem quina se n’empesquen!

Ah! I também amb les actuacions dels Tabalers de l’escola i de tots els participants de “Els 5 minuts de glòria“!!

El DMS Sound promet molt, no us sembla? Nosaltres li estem posant totes les nostres ganes i energia perquè així sigui, us ho podem garantir.

Recordeu que aquest divendres podreu comprar els tiquets del dinar de la festa i que també hi haurà venda de pastissos.

5 Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog