Trobada de famílies: Assemblea de l’AFA 2019-20

Bon dia, famílies,

Com probablement ja haureu vist a la lona penjada a l’entrada al pati, es busquen superheroïnes i superherois entre les famílies de la nostra benvolguda escola!

Sabeu què fa l’AFA i per què és tan important per una escola com la nostra?  Teniu ganes de participar però no sabeu com? Coneixeu les comissions de l’AFA? Us agradaria formar part d’una d’elles? Teniu idees i empenta?   Doncs us esperem a la TROBADA DE FAMÍLIES que tindrà lloc la tarda del proper divendres 29 de novembre,a les 17:00 hores al menjador de l’escola

En aquesta trobada us volem explicar les tasques que les famíllies ja duen a terme en recolzament de l’escola, iallà on ens fan falta mans i ajuda, per a que quest recolzament es continuï materialitzant de la manerra més engrescadora possible.

L’ordre del dia serà el següent:

1.- Assemblea Ordinària de l’AFA 2019-2020, que inclourà l’explicació del resum econòmic del curs passat i la votació del pressupost d’enguany. Intentarem que aquest a part sigui àgil, no patiu.

2.- CRIDA A LA PARTICIPACIÓ on representants de cada comissió us explicaran qué fan, quins objectius tenen i com podeu participar.

Hi haurà servei de Ludoteca gratuït pels vostres fills i filles fins que acabi la reunió.

No cal dir que la vostra participació és importantíssima. Totes i tos FEM ESCOLA! Us hi esperem!

LA JUNTA DE L’AFA DEL DMS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog