Torna el Club de Lectura DMS per a 4rt i 5è

El Club de Lectura DMS torna a l’atac! L’any passat vam començar amb una prova pilot que va ser tot un èxit i aquest curs hi repetim. Pel qui encara no n’havieu sentit a parlar, el Club de Lectura DMS és una iniciativa conjunta de les famílies de l’escola i l’equip de Biblioteca i està adreçada als alumnes de 4t i 5è de Primària a qui els agrada la lectura.

Es tracta d’un espai de trobada que es du a terme un cop al mes aproximadament durant l’espai migdia i on es comenten els llibres proposats prèviament pels dinamitzadors del club (pares i mares de l’escola) i supervisats per l’equip de Biblioteca: la Gemma, l’Eli i la Júlia. Es debat sobre l’estil literari, l’acció, els personatges, sensacions, experiències personals que s’hagin vist reflectides i impressions.

Aquest any els de 4rt tindran també l’experiència dels seus companys que ara fan 5è i que van valorar molt bé les sessions, algunes de les quals hem decidit repetir aquest any!

Aquest curs però, hem decidit limitar a 10-12 participants per sessió per afavorir la conversa i el debat. És molt important que nenes i nens hagin llegit del tot el llibre abans de la tertúlia, de manera que hi puguin participar plenament.

Les sessions començaran després de les festes de Nadal i es faran els dimarts de 13.20h a 14:20h per a  5è i els dijous de 13.20h a 14:20h per a 4rt.

Calendari 4rt Primària

1 de febrer – Còmic de TINTIN (Sergi Grau)

8 de març – El llibre com a objecte artístic (Teresa Miranda)

19 d’abril – Contes per telèfon (Montse Clotet)

4 de maig (divendres) – Viatge al centre de la Terra (Marc Alemany)

24 de Maig – La màgia de les paraules  (Júlia Marco)

calendari 4rt

Calendari 5è Primària

23 de gener: Pippi Langstrum (Júlia Marco)

6 de març – SOLOS (Miren Guinea)

17 d’abril – Tintin, estudi de personatges (Sergi Grau)

4 de maig (divendres) – Viatge al centre de la Terra (Marc Alemany)

15 de maig – Els perseguidors de paraules (Núria Caralps)

22 de maig o 5 de juny – Cartes d’amor 0-10 (Tamara Loviscek i Amaia Clemente)

calendari 5e

Els alumnes que estiguin interessats ja poden trobar a la Biblioteca la cistella del Club de Lectura DMS, amb els títols que es proposen des d’ara i fins a finals de curs. També volem que tothom que participa al Club de Lectura pugui recomanar a la resta de companys un llibre que li hagi agradat. Per això hem deixat una llista a l’abast de tots i totes perquè facin la seva recomanació i, si volen, la puguin portar el dia de tertúlia per comentar-la!!

I… si vols participar com a dinamitzador del Club de Lectura DMS aquest curs o més endavant pots adreçar-te a la Júlia o l’Eli  a la Biblioteca! Esterem encantats de tenir més col·laboradors!

 

1 Comment:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog