Tancament carrer Vidal i Quadres


En relació al tancament parcial del trànsit del carrer Vidal i Quadres, des de l’AMPA DMS us volem aclarir el següent:

– Ni des de l’AMPA ni des de l’escola s’ha demanat en cap moment al Districte de Sarrià-Sant Gervasi el tancament d’aquest carrer. Des de sempre, la petició feta des de l’escola era la de que els vehicles que circulin per ell ho facin a la velocitat adequada, per tal de garantir la seguretat dels nostres fills a tot el llarg del carrer i, sobretot, a l’alçada de l’accés al recinte escolar. Per tant, el que es demanava des de l’escola era la col.locació de senyalització vertical i horitzontal a tot el llarg del vial, petició que era idèntica a la que es feia per a d’altres vials de l’entorn de l’escola.

– La decisió sobre el tancament ha sigut exclusiva de l’ajuntament, el qual ens ho va comunicar quan ja tenia la decisió presa i les senyals col.locades.

– Aquest tema s’ha tractat a la darrera Junta de l’AMPA i s’ha decidit que siguin les famílies afectades les que facin les accions que creguin convenients. La Junta no es posiciona perque també ha rebut molts comentaris positius sobre aquest tema per part d’altres famílies de l’escola. Per tant, es recomana trucar directament al teléfon del civisme 900-226-226 per tal de fer la queixa efectiva.

– En converses posteriors mantingudes amb els tècnics del Districte ens han comunicat que estan estudiant la possibilitat de suprimir l’aparcament de la carretera de Vallvidrera per tal d’obrir 2 carrils de baixada i 1 de pujada per alleugerir el trànsit. L’evolució de l’estat del trànsit en aquests propers dies els farà prendre aquesta o d’altres decisions complementàries.

L’AMPA DMS continuarà amb la reivindicació de totes les peticions pendents que augmentin la seguretat de l’accés dels nostres fills al centre escolar.

Comissió Camí Escolar DMS
camiescolardms@gmail.com


Reportatge BTV

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories