Som Finalistes als Premis AFFAC 2021

Bon dia famílies,

La Comissió de Convivència ens hem presentat als Premis AFFAC 2021!!. Hem quedat finalistes entre 80 projectes rebuts.

Ens voteu ? –> https://premisaffac.cat/votacions-premis-affac/ 

IMPORTANT : Heu de votar 1 escola a CADA categoria perquè el vot sigui vàlid. Nosaltres ens hem presentat a la categoria “transformem la societat”.

Si guanyem destinarem el premi econòmic al Suport individual a infants en situació de vulnerabilitat socioeconòmica o amb necessitats especial. Teniu el document accessible al web http://familiesdms.cat/que-es-l-afa/escola-inclusiva/

¿Què són aquests premis ?

Els premis aFFaC son uns guardons consolidats amb els quals es vol reconèixer les accions educatives i participatives de les AFA associades, amb la intenció d’incentivar-les i permetre l’intercanvi d’experiències. El motiu d’aquest certamen és la certesa que, en moltes associacions, s’estan duent a terme experiències molt valuoses que poden servir de model per a altres AFA. Tots aquests projectes, molt diversos, comparteixen un tret característic: fomenten l’educació pública, de qualitat, equitativa, inclusiva, gratuïta, democràtica, intercultural, feminista i ambientalment sostenible.

Per aquest motiu, es podran premiar accions que hagin engegat les AFA o els centres, ja sigui individualment, amb la col·laboració d’entitats externes o un conjunt d’AFA, sempre que els seus objectius s’adrecin a una millora en les relacions entre la comunitat educativa, l’educació en els valors, la dinamització de les AFA, la participació de les famílies o qualsevol altre objectiu que pugui ser considerat d’interès.

Moltes gràcies per la vostra col.laboració!

Comissió de Convivència

3 Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog