Sant Jordi 2016 ple d’activitats!!

Alumnes, mestres i famílies del DMS, estem preparant un reguitzell d’activitats per fer un Sant Jordi memorable.  Tenim per endavant tres dies plens de propostes per celebrar la Diada del llibre i la rosa. No us les podeu perdre!

Dimecres, 20 d’abril, a ¾ de 5 de la tarda, “La instal·lació de lectura” ens proposa un taller de dibuix i manualitats del que en sortirà una instal·lació que ens convidi a llegir.  Activitat preparada amb el recolzament de pares i mares de l’escola que són il•lustradors, dissenyadors, pintors, arquitectes… Està adreçada a tota la comunitat educativa, sense limitació d’edat (els infants de parvulari tindran l’espai a l’interior de la biblioteca; els alumnes de 1r a 3r, a la sala de mestres; els de 4t a 6è, al porxo de l’edifici de primària).

Dijous i divendres 21 i 22 d’abril, s’exposaran les manualitats amb temàtica de Sant Jordi que elaboreu a casa vostra amb els vostres fills i filles.

Divendres 22 a la tarda, a partir d’1/4 de 4 de la tarda, celebrarem la Diada de Sant Jordi a l’escola, amb  les activitats preparades per les diverses classes, amb l’esperat “Sant Jordi, el musical”, que s’anuncia a diversos rètols de l’escola!) i l’entrega de premis dels Jocs Florals. També comptarem amb una paradeta de venda de llibres i un expositori amb els llibres que l’AFA ha donat a la biblioteca en motiu de la festivitat.

A banda de totes aquestes activitats, us  animem a que aquesta setmana porteu tots una fotografia de l’espai de lectura que teniu a casa o bé l’envieu a dmsbiblioteca@gmail.com  per elaborar entre tots el mural “Espais lectors” que des del dilluns 25 d’abril i fins el 6 de maig  podreu veure  acompanyat per una selecció de 20 fotografies, mida pòster,  de la gent del barri que també expliquen el seu espai de lectura preferit (fotografies seleccionades per la llibretera Gemma Barrufet).

Us desitgem a totes i tots una bona festa i encara millor lectura!!

Comissió mixta Bibliotec

raconsracons1

racons2

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories