Resum de la primera reunió de delegats

El passat 18 de març l’escola i la Junta de l’AFA van fer una convocatòria conjunta als delegats i delegades tant de parvulari com de cicle inicial, mitjà i superior.

Com ja es va explicar a la convocatòria en aquest mateix bloc, la reunió es dividia en dos blocs. En una primera part de la reunió, l’equip directiu, juntament amb la psicopedagoga, van oferir una xerrada que tenia per tema la comunicació entre les famílies a través de les tecnologies de la informació i la comunicació.

En una segona part, que es va documentar tanmateix en l’Acta de la trobada de delegats/des AFA, la Junta de l’AFA i els/les delegats/delegades van posar en comú opinions i preguntes respecte a temes que interesen o preocupen a les famílies, alguns que es van explicar in situ i d’altres que s’havien recollit en un sondeig previ al respecte que es va canalitzar a través del bloc. Aquests diversos temes es van agrupar per temàtiques i es va obrir un torn de paraula per discutir cadascuna. A l’acta –per cert confeccionada conjuntament entre la Junta i una delegada, l’Elisa Puigdomènech– podeu trobar el detall d’aquests diversos temes que es van posar sobre la taula, relacionats amb l’espai migdia, el menjador, els tallers, el monitoratge, la jornada intensiva o aspectes directament relacionat amb el funcionament lectiu de l’escola.

La Junta de l’AFA es va endur el compromís de traslladar a la direcció de l’escola tots els temes parlats, cosa que es va fer en posterior reunió de coordinació. D’aquest retorn fet per part de l’equip directiu se’n pot trobar informació concreta a l’acta de la reunió de la Junta de 9 d’abril (en breu el post).

La figura dels delegats és clau en l’engranatge de relacions entre família i escola. En la línia de l’empoderament que l’AFA busca d’aquesta figura clau en les comunicacions i participació de les famílies en assumptes de l’escola, la Junta prepara una propera reunió amb els delegats i delegades abans de final de curs que ha de tenir per objecte la preparació conjunta dels pressupostos del curs vinent.

Seguirem informant!

3 Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog