Resum de la Junta de l’AFA del mes de juny

El passat dimarts 2 de juny va tenir lloc reunió de la Junta de l’AFA. A banda dels diversos temes tractats i decisions preses, que us resumim tot seguit –i que podeu consultar en detall aquí, document de l’acta de la reunió–, ens fa il·lusió comunicar que comptem amb una nova membre de la Junta, l’Elisa Pugdomènech, mare de l’Anna, de P5, que s’ha incorporat com a vocal.
1. Preparació de la reunió amb els delegats del proper dia 11 de juny a les 20:00h. I que te per objecte una discussió oberta entre tots/totes sobre els objectius de l’any vinent, sobre allò que pot interessar fer més o menys prioritari. La intenció de partida és saber quines són les preocupacions de les famílies, o quines idees aporten, tot això com a manera de fomentar la seva participación.
2. Extraescolars 2015-2016. La Núria, persona responsable d’Extraescolars a la Junta, ha presentat un punt de partida per l’oferta d’activitats extraescolars del curs vinent, les opcions i variacions que s’han fet i per què estan motivades. Entre d’altres, trobem el desdoblament del bàsquet, la roda d’esports o pre-esportiu per 1r, l’anglès creatiu per P4 i P5, dos nivells pels escacs, i d’altres possibles activitats plantejades per tercers que encara cal concretar en projectes en ferm.
Anotar que s’ha decidit que al proper curs no s’oferiran extraescolars a l’escola els divendres, perquè s’ha comprovat que hi ha molta poca demanda i moltes absències.
3. Gestió del Manteniment: S’acorda l’adquisició i instal·lació de material que necesita renovació. Per una banda, es canviaran les xarxes protectores dels diversos patis. Per l’altra, es substitueix el tendall que s’instal·la sobre el pati de ciment de davant de l’edifici d’Infantil per pal·liar una mica, entre els més petits, l’exposició al sol a les hores més feixgugues del migdia.
4. Gestió de la infraestructura tecnològica. La Junta ha col·laborat amb l’escola i el Consorci en el replantejament del protocol d’implantació del projecte Google Apps for Education i per assegurar un grau més alt d’informació per les famílies i de protección de la identitat digital dels alumnes.
S’ha convocat la propera reunió de la Junta pel proper dia 6 de juliol, com sempre en segona convocatòria a les 21 hores. Oportunament es comunicarà l’ordre del dia. No cal recordar que tothom que vulgui assistir-hi hi està convidat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog