Resum de la Junta de l’AFA del mes de febrer

El passat dilluns 16 de febrer va tenir lloc la segona reunió de la Junta de l’AFA d’aquest 2015. Podeu consultar aquí l’acta de la reunió. Per tal que estigueu al cas, us resumim els principals temes tractats i decisions preses:

1. Convocatòria d’una reunió amb els delegats a mitjans del proper mes de març. Serà una reunió similar en intencions a les que van tenir lloc el curs passat (i que van tenir molt èxit). Es farà un post expressament per fer-ne un detall, i es convocarà els delegats perquè ho facin saber a totes les famílies.

2. Renovació de la sol·licitud de les dades de les famílies i possibilitat de participació en la vida escolar, de què es va parlar a la reunió anterior. Es tractarà d’un qüestionari on-line que estarà penjat al blog, i s’anunciarà per via circular DMS amb un enllaç al blog, i així al mateix fomentem que les famílies s’hi vagin registrant.

3. Dinamització de la biblioteca. Està prenent embranzida la col·laboració amb l’escola per dinamitzar al màxim l’ús de la biblioteca. S’ha fet una reunió amb la mestra encarregada, l’Eulàlia, tutora de 5è A, i han sorgit diverses intencions i propostes, com ara la renovació del fons de la biblioteca, la revisió de l’etiquetatge, la planificació de títols a adquirir, els tallers, les xerrades, el club de lectura, la lectura dialògica, etc. Es crearà una comissió mixta per sumar esforços per part de tothom: escola i famílies.

4. Camí escolar: es detalla en aquest post.

5. Possibles nous objectius de l’AFA. S’ha fet un debat sobre els objectius que poden concretar la tasca de l’AFA a curt i mig termini, una mirada estratègica que es vol nodrir de la informació i participació dels delegats en la reunió que esmenta el punt 1.

6. Nou material escolar: Lego. Des de l’AFA s’impulsa, com a manera de participar en l’innovació educativa de l’escola, la possibilitat d’invertir en material Lego dins dels paràmetres educatius que explota aquesta marca. En aquest sentit, s’ha convocat una reunió amb l’escola perquè doni una informació concreta. A priori, una persona experta farà una “demo” de les diverses activitats, els possibles tallers o matèries a treballar amb l’alumnat.

No hi ha cap data concreta per a la propera reunió de la Junta, però, pel que fa a la reunió amb els delegats, es proposa fer la reunió durant la setmana que va del 16 al 20 de març. Caldrà concretar-ne el dia.

1 Comment:

  • Lola / Respon

    Moltes gràcies per la vostra feina i poder mantenir-nos informats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog