Resultats prova avaluació de sisè de primària 2010-2011

El juny passat es van publicar els resultats generals de la prova de sisè de primària. Podeu veure els resultats generals de Catalunya aquí.
A cada alumne se li dona un informe dels seus resultats, en els quals es pot observar el seu nivell respecte a la mitjana de l’escola ia la mitjana de Catalunya . Al web de l’escola podeu veure l’informe dels resultats de la nostra escola: 


“Competències bàsiques de sisè de Primària Curs 2010-11.
Aquest curs l’alumnat de 6è de primària de la nostra escola ha realitzat, tal com és prescriptiu, les proves d’avaluació de les competències bàsiques. Aquestes proves avaluen la competència de l’alumnat en les àrees de llengua catalana, castellana i anglesa i matemàtiques. Els resultats individuals de cada alumne s’han lliurat a cada família. 
Els resultats d’escola es comparen amb els resultats de Catalunya d’escoles públiques i concertades del mateix nivell socioeconòmic. 
Aquests resultats han estat explicats al Consell Escolar de l’escola del mes de juliol. 
Els resultats de la nostra escola han estat: 
Llengua catalana i castellana: L’escola es troba al nivell mig, coincidint amb la mitjana de les escoles del nostre nivell socioeconòmic. 
Llengua anglesa: L’escola es troba al nivell alt i per sobre de la mitjana de les escoles del nostre nivell socioeconòmic. 
Matemàtiques: L’escola es troba al nivell mig, una mica per sota de la mitjana de les escoles del nostre nivell socioeconòmic. 


L’Equip Directiu.”

1 Comentari:

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Camps marcats amb * són obligatoris

Categories