Respostes a l’enquesta d’extraescolars

Benvolgudes famílies,

Hem rebut les vostres respostes, que han posat de manifest de forma majoritària la voluntat de que les activitats extraescolars respectin els grups estables de convivència de l’escola, sobretot en els grups dels més petits.

Així doncs ens hem posat a treballar en un pla híbrid entre l’A i el B per idear la millor manera de que els vostres fills i filles tinguin una bona oferta d’activitats extraescolars, basant-nos també ens les inscripcions fetes per vosaltres ja al juny.

És una feina laboriosa, ja que mirem l’interès majoritari de les famílies grup per grup. Un cop fet, ens posarem en contacte amb els proveïdors de cada activitat per poder-vos donar el preu mensual el més aviat possible, que mirarem també que es pugui mantenir.

Us demanem paciència mentre intentem trobar la millor manera de que, tot i saber que la sol·lució mai podrà ser del gust de tothom, sí que ho sigui d’una majoria de famílies i que els nens i nenes puguin gaudir de les activitats que ells escullen amb la màxima seguretat.

Aviat us passarem un nou formulari d’inscripcions. Les activitats extraescolars estan previstes per començar el dia 5 d’octubre.

Gràcies!

Comissió d’extraescolars.

7 Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog