Home / Blog antic 2006-2014 / eines / Regalos por Navidad

 


Tots els pares sabem com és el millor regal per als nostres filles i fills: el nostre temps i dedicació. Millorar la quantitat i la qualitat d’aquestes hores serà el millor per al 2007

Però això no evitaran les cartes dels nostres fills a papa Noel i els reis Mags, Melchor, Gaspar i Baltasar.

Aprofito aquest espai, que espero sigui interactiu amb els vostres comentaris per a totes les edats, sobre que aconsellar-los perquè ho incloguin en les seves cartes.

Per la meva banda encara no he vist molt. Em sorprèn l’empresa saragossana IMAGINARIUM, amb un concepte intel·ligent de la joguina. La seva web és excepcional (de les millors infantils), per exemple m’ha sorprès una bicicleta que ha tret per a nens i nenes de 2,5 anys des d’ara, solament l’he vist en catàleg, però sembla lleugera (important) i té la possibilitat de llevar els pedals amb el que el teu fill aprendrà a caminar amb bici sense usar les dues rodes petites de darrere. La seva efectivitat i ús ens dirà si és cara: uns 150 ?.

Altre joc que també he vist és per a encertar paraules, tipus sèrie de colors de la nostra època que mitjançant combinacions de prova-*erro/ anem intentant encertar (12 ?).

Altra joguina per a germans que creo molt *didactico són uns «walkitalkis» en ABACUS estan a 20 ? i en Imaginarium a 15 ?.

Donar-nos idees.

Alfredo Vázquez___________

 

One Comment

  1. Anonymous 17 diciembre, 2006 at 11:38 pm

    Juegos educativos que siempre ha dado resultado son los puzles, juegos sencillos de cartas, dominó, ajedrez, parchís, etc.

    Añadido de Alfredo Vázquez

     

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *