Home / Què és l’AFA? / Ludoteca

 

La Ludoteca és el servei d’acollida de matí i de tarda que ofereix l’AFA a les famílies amb infants des de P3 fins a 2n de primària inclòs. Es pot contractar de manera mensual o també per dies. El preu per servei sempre és de 3 €.

La porta de l’escola s’obre a les 8.45 h, però les famílies que hagin contractat el servei d’acollida matinal poden deixar els nens i les nenes a partir de les 8 h a la Ludoteca. El servei de tarda comença quan acaba l’horari escolar, a les 16.30 h i dura fins a les 18 h.  S’ha de tenir present que, si la persona que ha d’anar a buscar els infants a l’escola arriba tard a recollir-los, els mestres derivaran els alumnes al servei d’acollida de tarda, on s’hauran d’anar a recollir i abonar el servei prestat.

Els alumnes des de 3r de primària tenen la possibilitat d’anar a la biblioteca tots sols sense cap cost a la tarda després de classe. Aquest servei es gestiona des de l’escola a càrrec de l’AFA.

A la Ludoteca els nens hi trobaran un espai per jugar, compartir, fer activitats, dibuixar i pintar, berenar, viure contes i aventures, aprendre, créixer, relacionar-se, etc.

Vocal: Núria Domènech

Contacte: extraescolarsdms@gmail.com