Home / Què és l’AFA? / Extraescolars

 

La Comissió d’Extraescolars coordina les activitats que l’alumnat pot fer a la tarda després de l’escola, també la natació, que es fa dins l’horari escolar (migdia), a més del servei d’acollida (mati) i del servei de ludoteca (tarda)

Des de la Comissió d’Extraescolars treballem enguany en la continuïtat del projecte de millora de la qualitat i gestió de les activitats extraescolars.

Inscripcions

Nova Graella d’Extraescolars 2019-2020. Adjuntem aquí la Graella per tal que pugueu consultar-la en qualsevol moment:

Enguany hem digitalitzat les inscripcions i les hem avançat al mes de juny per poder planificar-nos millor tots plegats.

Al setembre i durant tot el curs també es poden fer inscripcions, però només als cursos que tenen places disponibles i per començar el mes següent de la inscripció.

Les activitats tenen places limitades i hi haurà llista d’espera. En cas que hi hagin més inscrits en termini que places disponibles es farà un sorteig. Tindràn prioritat els alumnes que ja van fer l’activitat l’any anterior amb l’objectiu d’assegurar la continuïtat a l’activitat. Totes les famílies que no hagin obtingut plaça son avisades mitjançant trucada telefònica. Si no us truquem és senyal de que l’infant està inscrit definitivament.

Taula de preus:

L’Albert Casanova és el coordinador d’extraescolars del DMS i està a càrrec de la comunicació entre famílies i totes les empreses d’activitats extraescolars, per la qual cosa si teniu dubtes o preguntes, si us plau dirigiu-vos a ell, en persona (al despatx de l’AFA totes les tardes) o per correu electrònic a la següent adreça:

coordinacioextraescolarsdms@gmail.com

Inici, hora i lloc de les activitats:

Totes les activitats extraescolars a excepció de piscina, es fan a les instal·lacions de l’escola, de 16.30h a 17.45h. Els monitors recullen als infants de P4 i P5 per portar-los al lloc on es desenvolupi l’activitat (a partir de 1er van sols a l’activitat). No està de més que aviseu al professorat via agenda escolar.

L’inici de les activitats extraescolars és l’1 d’octubre

Atenció! A 1er curs, la piscina forma part de l’horari lectiu, per tant, és una activitat obligatòria i subvencionada. Les famílies hauran de pagar únicament el cost de l’autocar que aquest any 2019-2020 són 18€ mensuals (pagament trimestral), per tant heu de fer la inscripció igualment, perquè necessitem les vostre dades.

Més info de les activitats:

LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS SON SUSCEPTIBLES DE DEMANAR BECA DE 1r a 6è.  (No inclou la natació ni el teatre). El període per demanar la beca enguay es del 23 de setembre al 4 d’octubre. Per sol.licitar el formulari i fer la tramitació de la beca, adreçar-vos a L’ALBERT:

COORDINADOR:    coordinacioextraescolarsdms@gmail.com

Per a qualsevol altre consulta, la Comissió d’Extraescolars està a la vostra disposició a través d’aquest correu:extraescolars@familiesdms.cat

Carme Menjíbar i Verònica Mira

EXTRAESCOLARS DMS AAFF baixa