PROJECTE PRELUDI de l’Auditori de Barcelona

Com ja us vaig comentar a la reunió extraordinària de l’AMPA, aquest any el Servei Educatiu de l’Auditori ha posat en marxa el projecte Preludi. Es tracta d’un projecte que pretén acostar la vivència de la Música més enllà de les aules escolars. Això obre la porta a les famílies amb nens a tenir una experiència prèvia abans dels Concerts Familiars. Us deixo un vídeo amb el que us podeu fer una idea de les diferents propostes que hi ha per aquesta temporada.

https://www.youtube.com/watch?v=Kl09f-YyNFs&feature=youtu.be

 

oscar

També cal deixar clar que la programació de concerts familiars no es limita a concerts infantils (fins als 5 anys) sinó que també ofereixen espectacles destinats adolescents. Realment hi ha un munt de propostes i totes elles interessants! Podeu fer un cop d’ull a la programació 15-16!! https://www.auditori.cat/ca/concerts-familiars

Una vegada tingueu clar quin espectacle us interessa, hauríeu de sol-licitar un Preludi enviant un mail a Blanca Pujol (coordinadora de Preludi) a través d’aquesta adreça electrònica: preludiåuditori.cat .

Per la compra de 40 entrades teniu una formació gratuïta a la vostra localitat. Aquesta formació en el vostre cas, que sou un grup de pares i mares seria un taller familiar on faríeu diferents activitats per preparar el concert que més endavant vindríeu a veure.
La formació ajuda a escoltar el concert, a aprofundir-hi i a gaudir-lo més.
Si la formació no us interessa podeu optar per un 25% de dte amb la compra de 40 entrades.
En el cas que fóssiu molts: amb 80 entrades podeu tenir dues formacions, o bé una formació i 40 entrades amb 25% dte o bé totes amb un 25% de dte.
Si teniu més dubtes us deixo l’enllaç del Dossier del Projecte Preludi.

dossierPRELUDI 15- 16 

 

Òscar Sanoguera (especialista de Música de l’Escola Dolors Monserdà- Santapau)

4 Comments:

 • Marta (mare d'en Julià p-5 Elefants) / Respon

  Encantats de participar-hi!

 • Eva / Respon

  Nosaltres tambe! Com ho hem de fer oscar?

  • òscar sanoguera / Respon

   Només heu de triar un espectacle i posar-vos d’acord unes quantes famílies per tirar-ho endevant!!

 • Isabel (mare d'en Mateu) / Respon

  Als Pares d’en Mateu de P3A també ens agradaria muntar un grup per poder fer un dels tallers. Com ho hauríem de fer? Algú més s’apunta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog