Home / Blog antic 2006-2014 / avisos / Projecte KanGo!

 

Pkango
Benvolguts i benvolgudes,

Retornem l’activitat al bloc de l’escola informant-vos sobre el projecte KanGo!

Aquest projecte es basa en una aplicació tecnològica a l’entrada de les escoles, de manera que es facilita a les famílies interessades la informació personalitzada corresponent al pas dels nois i noies per aquest punt. Cada família podrà rebre per SMS o correu electrònic aquest avís informatiu. El projecte es va iniciar com a prova pilot, durant el curs 2014-2015 a diversos centres educatius del districte per tal de promoure l’ús de la xarxa de transports públics de Sarrià-Sant Gervasi, i d’aquesta manera aportar més seguretat i confiança a famílies i alumnat.

Està orientat per les families amb nens de 3r a 6è de Primària i està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI), la Fundació Abertis i la Fundació Catalana de Síndrome de Down.

kango-sarriasantgervasi.bcn.cat


Si voleu participar en aquest projecte només cal que visiteu la pàgina web http://kango-sarriasantgervasi.bcn.cat, on a més de trobar-hi informació, us hi podreu inscriure.

AQUÍ podreu descarregar la circular enviada per l’escola sobre aquest projecte.

Bon curs!!!

 

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *