Primera reunió de delegats. Feu-los arribar les vostres propostes!

El dimecres 18 de març tindrà lloc la primera reunió de delegats i delegades de cada classe del curs. És una trobada que vol ser un intercanvi d’impressions entre les famílies i la Junta de l’AFA per tal de conèixer quins són els dubtes, les inquietuds i, fins i tot, les queixes dels pares i les mares respecte al funcionament de l’escola, les activitats extraescolars, etc. Serà el dia 18, a les 18 h a la sala de mestres. Com que a la reunió estan convocats només els delegats i les delegades de cada curs, és imprescindible que totes les famílies els feu arribar abans tot el que voleu que ells transmetin durant la trobada. La Junta de l’AFA us demana la vostra implicació perquè és una gran oportunitat per poder millorar la nostra escola! Deixeu el vostre comentari en aquest formulari i participeu!

La reunió constarà de dues parts, a la primera es farà una trobada amb l’equip directiu, els representants de la Junta de l’AFA i els delegats i les delegades de les classes per parlar, aquest any, sobre la comunicació entre les famílies a través de les tecnologies de la informació i la comunicació. És el tema que ha proposat la direcció atès que el considera important per contribuir a la millora de l’escola. La psicopedagoga de l’escola, la Cristina Regué, farà una introducció del tema i després s’obrirà el debat.

A les 19.30 h començarà la segona part de la reunió, en què s’incorporaran els delegats i les delegades a la Junta de l’AFA amb l’objectiu de recollir els temes que preocupen les famílies. Es pretén fer partícips els delegats i posar-los al dia dels temes que l’AFA té a l’agenda immediata i també es vol sol·licitar la seva col·laboració.

Us esperem a tots els representants de cada curs!

 

Comments are closed.
Categories

Subscriu-te al blog