PORTES OBERTES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2018-2019

PORTES OBERTES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2018-2019, Desembre 2018

 

Benvolgudes famílies del DMS,81d17827c163

La setmana del dilluns 17 al dijous 20 de desembre totes les famílies esteu convidades a venir a veure les activitats extraescolars que fem a l’escola.

L’horari de portes obertes serà de 17.15h a 17.45h.

Us hi esperem !!

 

Novetat! Dijous dia 20 a partir de les 17h. podreu informar-vos sobre una nova activitat extraescolar que oferirem a partir del Gener tots els dijous, dirigit exclusivament a l’alumnat de P4 i P5.

Petits Exploradors, del proveïdor Xplorium, ens presentarà l’activitat (demo) i podrem resoldre tots els dubtes que tinguem. Estarem al hall de l’edifici de primària.

A “Petits Exploradors” els infants podran gaudir d’una sessió mensual de ciència, tecnologia, matemàtiques i robòtica (STEM).

Mitjançant experiments introduïts amb una temàtica els/les monitors/es presenten un repte amb l’objectiu de despertar l’interès i la curiositat a través de la motivació per les ciències. Fer tinta invisible o jugar amb beebot turtle són alguns dels reptes de les sessions.

Desitjem que ho troveu interesant i pugui contribuir a l’ampliació de la oferta d’activitats pels mes petits !!

 

La Comissió d’Extraescolars,

Carme, Fernando, Verònica i Fermín.

3 Comments:

 • Glòria / Respon

  Entenem que les portes obertes no inclou l’activitat de natació, no? Estaria be incloure-la de cara al proper curs. Amb les portes obertes de fi de curs, alguns pares no ens quedem “tranquils”.

  • Albert casanova / Respon

   Hola Gloria.
   Intentarem fer una jornada de portes obertes de natació cap al febrer, per a que pogueu veure l’aprenentatge dels vostres fills/es a meitat de curs. Us informarem de les novetats.

 • Eva / Respon

  Fa molt bona pinta la nova proposta d’extrascolar Els petits Exploradors.

  Ens informarem.

  Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog