Home / Famílies del DMS / Pares del DMS: Sergi Pons, actor i dramaturg

 

Els pares i les mares de l’AFA de l’escola estan plens de talent. Al llarg del curs us volem presentar la seva feina perquè els conegueu millor i pugueu gaudir de les seves propostes amb els vostres fills i filles.

Comencem avui amb en Sergi Pons, un pare de P5, que fa espectacles de titelles. Ell és actor i dramaturg, i des que va nèixer el seu fill, el Marc, es va començar a interessar pel teatre familiar. Ara escriu i interpreta espectacles amb titelles amb la intenció que agradin tant als més petits com als adults que els acompanyen.

sergio pons titellaire

Els tres llops i el porquet ferotge és la tercera obra que estrena al Teatre Akadèmia amb la companyia Produccions Essencials. La podeu anar a veure el  25 i 26 d’octubre i l’1 i el 2 de novembre (dissabtes a les 17.30 h i diumenges a les 12 h). Si ensenyeu el “flyer”, tindreu un 50% de descompte. No cal que l’imprimiu, només l’heu de mostrar a la taquilla.

els tres porquets i el llop

Els tres llops i el porquet ferotge

El temible llop Volteric s’ha instal·lat a Porcland i té atemorits tots els porquets que hi habiten. El valent porquet Da Vinci anirà a la recerca de l’ingredient màgic del coratge per portar-lo al seu poble i vèncer el tirà. No espereu el clàssic conte dels tres porquets, sinó una revisió d’aquest que vol ensenyar a aprendre a conviure i relacionar-nos amb les nostres pors des de l’humor.

 

6 Comments

 1. Laia 27 octubre, 2014 at 12:44 pm

  Hi hem anat aquest cap de setmana i ens ha agradat molt! Una posada en escena molt xula! Felicitats!

   
 2. Raquel 27 octubre, 2014 at 1:49 pm

  Nosaltres també hi vam anar amb l’Ícar el diumenge i també ens va agradar molt. La il·lusió que posen els dos actors, la posada en escena molt bonica i molt ben acompanyada per la música. Les titelles també estan mlt ben aconseguides. Recomanable!!!!

   
 3. Pau 27 octubre, 2014 at 3:46 pm

  Nosaltres ho hem apuntat a l’agenda per dissabte que ve!
  Felicitats per la web! Ens agrada molt!

   
  • Redacció 27 octubre, 2014 at 10:10 pm

   Moltes gràcies Pau! Aquests comentaris positius sempre animen a continuar!

    
 4. Pingback: Pares del DMS: Marc Orts i Ibon Cormenzana, guanyadors de diversos premis Goya - AFA de CEIP Dolors Montserdà-Santapau (antiga AMPA)

 5. Pingback: Us descobrim els caps de cartell del DMS Sound! - AFA de CEIP Dolors Montserdà-Santapau (antiga AMPA)

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *