Pares del DMS: Sergi Pons, actor i dramaturg

Els pares i les mares de l’AFA de l’escola estan plens de talent. Al llarg del curs us volem presentar la seva feina perquè els conegueu millor i pugueu gaudir de les seves propostes amb els vostres fills i filles.

Comencem avui amb en Sergi Pons, un pare de P5, que fa espectacles de titelles. Ell és actor i dramaturg, i des que va nèixer el seu fill, el Marc, es va començar a interessar pel teatre familiar. Ara escriu i interpreta espectacles amb titelles amb la intenció que agradin tant als més petits com als adults que els acompanyen.

sergio pons titellaire

Els tres llops i el porquet ferotge és la tercera obra que estrena al Teatre Akadèmia amb la companyia Produccions Essencials. La podeu anar a veure el  25 i 26 d’octubre i l’1 i el 2 de novembre (dissabtes a les 17.30 h i diumenges a les 12 h). Si ensenyeu el “flyer”, tindreu un 50% de descompte. No cal que l’imprimiu, només l’heu de mostrar a la taquilla.

els tres porquets i el llop

Els tres llops i el porquet ferotge

El temible llop Volteric s’ha instal·lat a Porcland i té atemorits tots els porquets que hi habiten. El valent porquet Da Vinci anirà a la recerca de l’ingredient màgic del coratge per portar-lo al seu poble i vèncer el tirà. No espereu el clàssic conte dels tres porquets, sinó una revisió d’aquest que vol ensenyar a aprendre a conviure i relacionar-nos amb les nostres pors des de l’humor.

6 Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog