Operació ITV a l’escola el dissabte 2 d’abril

El dissabte 2 d’abril hi ha l’ Operació ITV a l’escola i necessitem voluntaris i voluntàries!

La comissió de Gestió de Manteniment de l’AFA organitza aquesta jornada de treball cooperatiu entre totes les famílies que vulguin venir a col·laborar, amb l’objectiu de fer petites feines de manteniment de l’escola per tal de deixar-la més bonica i més segura.

Hi serem de 10 h a 12 h i us esperem amb tot el material, no cal que sigueu experts ni tècnics de la construcció, ja que són tasques molt senzilles a on es necessiten mans i ganes d’ajudar.

Tenim previst fer varies coses: començar a restaurar/pintar la paret del pati on hi ha els peixos, pintar les baranes de les escales interiors, pintar algunes portes interiors de l´escola, netejar la runa que hi ha al pati, pintar els jocs del terra del parvulari, arreglar la xarxa per les pilotes del pati de dalt, etc.

No cal dur res, la comissió s’encarrega de dur les eines i els materials.

ah! i per acabar, l’AFA convida al vermut final!!!

Per poder organitzar la logística de les diferents tasques, ens aniria molt bé saber amb quanta gent podem comptar. Ens podeu escriure un correu electrònic a : mantenimentDMS@gmail.com abans del 30 de març per dir-nos quants pares, mares, nenes i nens vindreu.

És una jornada lúdica a on hi pot participar tota la família! Per això des d’aquí fem una crida perquè tothom que tingui ganes de participar ho faci, com més voluntaris hi hagi, més coses es podràn fer per l’escola!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Comissió de manteniment

escola 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog