OBERTA LA INSCRIPCIÓ AL SERVEI D’AUTOCAR PEL CURS 2018/2019

Benvolgudes famílies,

Aquelles que estigueu interessades en contractar el servei d’autocar pel curs vinent heu de saber que ja està disponible el formulari inscripció autocar 2018-2019

EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ FINALITZA EL 6 DE JULIOL

El servei d’autocar estarà compartit entre les escoles Dolors Monserdà-Santapau, Costa i Llobera i Tàber, gestionat per les comissions de transports de les associacions de famílies d’alumnes de les tres escoles. L’empresa de transports segueix sent la mateixa dels últims anys, GrandLordbus SL.

Al bloc de l’AFA, a l’apartat autocars, trobareu les rutes del curs 2017-2018, que seran la base a partir de la qual es dissenyaran les del curs 2018-2019, que recolliran les modificacions necessàries per adaptar-les als usuaris d’enguany.

Així, al formulari d’inscripció us demanem que trieu la parada actual que més us convé, a més d’un màxim de dues adreces de referència, les quals farem servir per ajustar les parades de les rutes. El principal objectiu és optimitzar les rutes, per tal que siguin el més àgils possibles. És important que si hi ha qualsevol aspecte que creieu que hem de tenir en compte a l’hora d’assignar-vos una parada ens ho indiqueu al camp d’observacions del formulari d’inscripció.

Les rutes es dissenyen en funció de les adreces dels usuaris de Servei Complet (SC) o Mitja Ruta (MR), per als quals s’obre el període d’inscripció del 22 de juny al 6 de juliol.

La inscripció per als usuaris del Servei Esporàdic Regular – SER (un o dos viatges de matí o tarda a la setmana) es farà entre el 12 i el 21 de setembre. La disponibilitat de places estarà en funció del nombre d’usuaris de SC i MR i l’adjudicació es farà per rigorós ordre d’inscripció.

Recordeu que la inscripció al servei es fa pels 10 mesos de durada del curs escolar, el cost del servei està prorratejat per aquests 10 mesos. La inscripció fora de termini té un recàrrec d’una mensualitat del servei contractat.

Per a més informació de preus de servei, descomptes, condicions de pagament així com altres aspectes bàsics podeu consultar la normativa.

El termini d’inscripció finalitza el 6 de juliol, un cop finalitzat el termini procedirem a dissenyar les noves rutes que s’informaran durant el mes de juliol.

 

Per qualsevol dubte o comentari podeu escriure a la següent adreça de correu electrònic indicant sempre el nom de l’escola del vostre fill/a: afadms.autocars@gmail.com

Salutacions i moltes gràcies,

 

Comissió Autocars DMS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog