Novetats al servei de ludoteca

La ludoteca és el servei d’acollida de matí i de tarda que ofereix l’AFA a les famílies per als  infants des de P3 fins a 2n de primària inclòs. Es pot contractar de manera mensual o també per dies i el preu és sempre de 3 € per dia (si voleu informació més detallada del servei, podeu consultar-la aquí). La gestió d’aquest espai la porta l’empresa Diver’s, contractada per l’AFA de l’escola i gestionada per la Comissió d’extraescolars.

ludoteca dolors monserda

servei ludoteca AFA

Tant als matins com a les tardes hi havia fins fa poc la Núria, que ara està de baixa, i la substitueix la Lidia. Per la ludoteca hi passen nens amb edats molt diverses i amb interessos diferents. Des de Diver’s es vol proporcionar un espai de joc diferenciat de l’escola i, des d’aquest mes de febrer, han engegat un programa d’activitats diferents per a cada tarda de la setmana.

  • Dilluns: jocs psicomotrius i de distensió
  • Dimarts: l’hora del conte
  • Dimecres: calaix de sastre
  • Dijous: tallers d’art
  • Divendres: jocs de taula i ludoteca

noves activitats a la ludoteca

I, vosaltres, feu servir el servei de ludoteca? Què us sembla? Us agrada aquesta nova iniciativa? La vostra opinió és important per poder millorar l’escola entre tots. Si teniu algun suggeriment,  podeu deixar-nos un comentari en aquest mateix post. Gràcies!!

1 Comment:

  • Glòria / Respon

    Nosaltres fem servir l’acollida matinal i la veritat és que estem molt contents. El Joaquim arriba tranquil i sap que encara té una estoneta per jugar o “aclimatar-se” a l’escola abans de començar el dia. També li agrada per què és el seu moment per relacionar-se amb nens d’altres cursos, que d’altra manera no en tindria oportunitat. Està molt content de tenir amics de “l’escola dels grans”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog