Nou mercat de segona mà divendres 18 de desembre!!

Benvolgudes famílies

Reserveu-vos la tarda del dIvendres 18 de desembre pel MERCAT DE SEGONA MÀ!

En vistes de l’èxit del Mercat de segona mà de l’any passat, hem pensat en generar un projecte estable de Mercat, ja que considerem que encaixa molt bé amb el concepte d’escola sostenible que tenim. El mercat de segona mà serveix per ensenyar a fer un ús racional de les joguines, la roba i els llibres, veure la possibilitat de reciclar el que no utilitzem i valorar la reutilització de les coses.

Els qui estigueu interessats a participar-hi, us demanem que porteu la roba, els llibres i les joguines netes i en bones condicions d’ús des de dimecres 9 al dijous 17 de desembre. La recollida es farà al porxo de l’edifici de Primària. Un cop classificada, li adjudicarem un preu simbòlic d’entre 1, 2 i 3 €, segons el tipus de peça,

Els diners que es guanyin seràn destinats a projectes educatius i infraestructura de suport a aquests projectes, en coordinació amb la direcció de l´escola.

Un cop finalitzat el mercat, la roba que eventualment pugui acabar sobrant, la donarem a alguna institució benèfica que la pugui aprofitar perquè entenem que cap família està interessada a recuperar les peces de roba que ha lliurat prèviament.

Aprofiteu per fer neteja de tot allò que ja no feu servir i no us perdeu aquest nou mercat de segona mà.

Moltes gràcies, us hi esperem!!

Comissió Mercat : mercatdms@gmail.com . Llum, Ophelie i Tamara

1 Comment:

  • Hosting / Respon

    Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona m . Aquests s n alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Subscriu-te al blog